Bana göre ısı ile alakalı.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 May 2016 #2 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Migros, Carrefoursa gibi zengin olmadıkları için sensörlü kapı yerine A101, Şok gibi çift kapı kullanıyorlar bence :Ç
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Migros, Carrefoursa gibi zengin olmadıkları için sensörlü kapı yerine A101, Şok gibi çift kapı kullanıyorlar bence :Ç
Queen2 N.❤ Prenses 5 May 2016 #3 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Bir bimci olarak xD Son düzenleme: 5 May 2016
G Gökbörü Kayıtlı Üye 5 May 2016 #4 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? sürekli girerken iteceğim yere çekiyorum kapıyıı..xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 May 2016 #5 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Hic kafa yormicagim bi durumdu heheheh
Queen2 N.❤ Prenses 5 May 2016 #6 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? icerdeki havanin disariya,disardaki havanin iceriye sirkilasyonunu onlemek icin xD Son düzenleme: 5 May 2016
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? icerdeki havanin disariya,disardaki havanin iceriye sirkilasyonunu onlemek icin xD
*Lykia Bayan Üye 5 May 2016 #7 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? İçeriye girdiğinden bayılıyorsun kokudan eee çift kapı olursa,olacağıda o Bimde kolanya satısı patlamış :3dthl::11:hihihi
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? İçeriye girdiğinden bayılıyorsun kokudan eee çift kapı olursa,olacağıda o Bimde kolanya satısı patlamış :3dthl::11:hihihi
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 6 May 2016 #8 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Güvenlik önlemi olmadığından hırsızlar üzerinde ben burdan kaçamam izlenimi yaratmak için girişten başlamışlar beyne mesaj yollamaya ( İlluminati'nin kulakları çınlasın )
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Güvenlik önlemi olmadığından hırsızlar üzerinde ben burdan kaçamam izlenimi yaratmak için girişten başlamışlar beyne mesaj yollamaya ( İlluminati'nin kulakları çınlasın )
DuyGuN Bayan Üye 10 Kas 2016 #9 Hic bunu dusunmemistim ama cok.can sikici bir durum o bebek arabasini iceriye nasil sokuyorum gelin bir dr bana sorun Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic bunu dusunmemistim ama cok.can sikici bir durum o bebek arabasini iceriye nasil sokuyorum gelin bir dr bana sorun Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G gibicibicis Kayıtlı Üye 21 Şub 2017 #10 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? ilk kapının anahtarını ekmekçilere verip ilk kapıyı açıp ekmeği koysunlar sonra kapıyı geri kitlesinler diye olabilir belki bilemedim
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? ilk kapının anahtarını ekmekçilere verip ilk kapıyı açıp ekmeği koysunlar sonra kapıyı geri kitlesinler diye olabilir belki bilemedim
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 19 Nis 2017 #12 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Arap yağı bol bulunca diye bir söz var
Queen2 N.❤ Prenses 30 Nis 2017 #13 ---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Queen2' Alıntı: icerdeki havanin disariya,disardaki havanin iceriye sirkilasyonunu onlemek icin xD Genişletmek için tıkla ... +
---> Bim'e girerken neden 2 kapıdan geçiyoruz? Queen2' Alıntı: icerdeki havanin disariya,disardaki havanin iceriye sirkilasyonunu onlemek icin xD Genişletmek için tıkla ... +
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 9 Tem 2017 #16 bir anlayabilsem prosedür dür