Bilim İspatladı: Et Yiyen Erkek

ashli

Bayan Üye
ABD'de yapılan araştırma sonucunda erkeklerin neden genellikle sebze yerine et yemeyi tercih ettikleri ortaya çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan bir araştırma sonucu, erkeklerin genellikle vejeteryan beslenmeyi tercih etmemesinde, "etle beslenmenin kendilerini daha erkeksi gösterdiğini düşünmelerinin" büyük rol oynadığı ortaya çıktı.

Katılımcıların çoğu, et ve erkeksilik kavramı arasında sıkı bir bağlantı olduğunu belirtirken, et tüketen erkekleri vejeteryan beslenen erkeklere göre daha erkeksi bulduğunu söyledi.

Newyork'ta yayımlanan çalışmada, araştırmaya katılan erkeklere et ve süt gibi ana besinlerin kendilerine hangi kelimeleri çağrıştırdığı soruldu. Katılımcıların çoğu, et ve erkeksilik kavramı arasında sıkı bir bağlantı olduğunu belirtirken, et tüketen erkekleri vejeteryan beslenen erkeklere göre daha erkeksi bulduğunu söyledi.

"Et ve erkeksilik" kavramı arasındaki bağlantıyı ortaya çıkaran bir başka çalışma da geçtiğimiz yıl Appetite Journal tarafınan yayımlanmıştı. Appetite Journal yayımladığı çalışmada, vejeteryan erkeklerin bile diğer vejeteryan erkekleri daha az erkeksi bulduğunu açıklamıştı.

Araştırmada elde edilen sonuçlar neticesinde, tüketici davranışlarını şekillendirmek isteyen pazarlama uzmanlarına "et ve erkeksilik" veya "sebze ve daha az erkeksilik" gibi çağrışımları göz önünde bulundurmaları önerildi.

 
---> Bilim İspatladı: Et Yiyen Erkek

:) abdliler hepten devamsiz :)
:))) et yiyerek erkeksi olacaklar :)
 
evet evet evet, çok mantıklı. bkz; mağara adamı sendromu. hayvan yemeyen adam hislidir, üff daha önemli olan, işte o duygu. herkes çok erkeksi zaten, bana yolda laf atan adam da çok erkeksi, bakkal da falan herkes yani. gerek yok bu komplekse, biraz yumuşayın erkekler, öylesi daha güzel!
 
---> Bilim İspatladı: Et Yiyen Erkek

Et yemediğim günü yaşamamış sayıyorum.
 
milletin eline kalem verdik hayallerini yazmaya başladılar yanlız unuttukları birşey vardı silgi hala bende
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst