:36: bilgisayarımı kuruyorum
nehiresra Bayan Üye 20 Kas 2009 #44 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? Evet aßim ßenLe aßLamdan k0rumak icin sifRe weRio =)
S sanha35 Kayıtlı Üye 22 Kas 2009 #46 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? kardeşim bilgisayarı başkalarına karşı koruyor ama bana karşı kim koruyacak
---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? kardeşim bilgisayarı başkalarına karşı koruyor ama bana karşı kim koruyacak
M MEMOLİ1 Kayıtlı Üye 22 Kas 2009 #47 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? Herkesin Görüşü Farklıdır
karakule Bayan Üye 23 Kas 2009 #48 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? abimle ortak kullandığımız icin kullanmıyoruz şifre
S SONAY Kayıtlı Üye 24 Kas 2009 #50 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? Korumuyorum Gerek Duymuyorum
mssktty41 Bayan Üye 24 Kas 2009 #53 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? Benden baska kmse korumadıgı ıcın gerek kalmıyo
LoKuMuM<3 Bayan Üye 24 Kas 2009 #55 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? korumaya gerek yok..dha çok babam pcyi benden korumak için şifre koyuyo tabi şifreyi kırmak kolayxD
---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? korumaya gerek yok..dha çok babam pcyi benden korumak için şifre koyuyo tabi şifreyi kırmak kolayxD
S sondamla1996 Bayan Üye 27 Kas 2009 #60 ---> Bilgisayarınızı Şifre iLe Koruyormusunuz ? KORUYORUM YANİ