Bilgisayar Hızı 10 Kat Arttır :)

ByMUse

Kayıtlı Üye
Başlat >
Çalıştır'a gel ve oraya %temp% yaz (Enter) Açılan sayfadaki bulunan herşeyi sil (DFC ile başlayan küçük dosyalar silinmeyebilir onlar hariç tümünü sil)

Çalıştır'a tekrardan "prefetch" yaz ve yine karşına gelen herşeyi sil

Çalıştır'a "regedit" yaz ve sırası ile

HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
PriorityControl
buraya kadar geldikten sonra sağ tarafta boş bir yere sağ tıkla ve yeni DWORD değeri oluştur Dosya ismine de IRQ8Priority ismini ver değer verisi olarak da 1 yaz ve tamam de

En son olarak Bilgisayarım üzerinde sağ tıkla özellikler de açılan sekmede gelişmiş de üste performans seçeneklerinde ayarlar de ve orada "en iyi performans için ayarla" de tamam de (klasik temaya geçicek ama sistem bu şekilde daha hızlı çalışır)

Yalnız baya işe yarıyo arkadaşlar :)

---> Bilgisayar Hızı 10 Kat Arttır :)

gercekten mi? laptobomun kapasitesi hizli olmasadami hizlandirir?

ya laptobuma gereksiz birseyler olursa eger???

Hızlandırır bi dene derim :/ baya işe yarayacaktır :)

deneyeyim ozaman, dosayalarim dokumanlarim filan kaybolmaz degil mi? yedeklememe gerek var mi?

Gerçekten hızLandırıyo + Geçmişi Falanda SiLiyor Deneyin

yeşil dosayalarim dokumanlarim hiç bir şey olmaz, arkadaşın dediği gibi dosyalar internet çerez dosyalarıdır, yani gereksiz dosyalar.

Bu yöntem bilgisayarınızın olağan sisteminden 10 kat daha iyi performans almanızı sağlamaz. Sadece bilgisayarınızı gereksiz kasan yan uygulamaları ve internet dosyalarını temizler :)

bir farkililik gormedim . bazilarini bulamadi zaten calistirdan, hollandaca ondanmi acaba, cogu gereksiz seyleri sildimde... birsey fark etmedim... benim pc kapasitesi bukadar sanirim :)

bir farkililik gormedim . bazilarini bulamadi zaten calistirdan, hollandaca ondanmi acaba, cogu gereksiz seyleri sildimde... birsey fark etmedim... benim pc kapasitesi bukadar sanirim :)

bende bi başka bilgisayarda denediğimde olmamıştı :)
ama çoğu arkadaşım memnun bende öle :)
üzgünüm adına diyebilirim :)

est. yardimlar icin tsk yinede, benim isime yaramaz ama yarayanlar olmus oda guzel.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri