Hepsi..
G Garage16 Kayıtlı Üye 2 Ara 2007 #22 Elektrik Gitmesi beni cildirtıo Heleki onemli bişi yaparken gidio genelde. :S birde babamin gece beni içeri cagırması Gel içeri otur bi yüzünü göreim demesi
Elektrik Gitmesi beni cildirtıo Heleki onemli bişi yaparken gidio genelde. :S birde babamin gece beni içeri cagırması Gel içeri otur bi yüzünü göreim demesi
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 2 Ara 2007 #23 Kardeşin gelir başlar zırlamaya sıra bendeee..! illa kalkcan diye başımın etini yiyo
inci_himes Bayan Üye 12 Haz 2010 #26 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? bilgisayarın donması
endLesS Webmaster 12 Haz 2010 #27 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Elektriğin bi anda gitmesi :s heLeki tasarımdaysam dellendiriyor beni ya daha demınde gıttı flash anımasyon projesı gıttı
---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Elektriğin bi anda gitmesi :s heLeki tasarımdaysam dellendiriyor beni ya daha demınde gıttı flash anımasyon projesı gıttı
ashli Bayan Üye 13 Haz 2010 #28 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Annemin beni sürekli başından kaldırmaya çalışması xD
---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Annemin beni sürekli başından kaldırmaya çalışması xD
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 14 Haz 2010 #31 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Elektriğin gitmesi
` Nur ~ Bayan Üye 14 Haz 2010 #32 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? KaLk artk onun başından qözLerini bozacaksın kızım biqün sennn ) :
---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? KaLk artk onun başından qözLerini bozacaksın kızım biqün sennn ) :
M Mis-i Melek Kayıtlı Üye 14 Haz 2010 #33 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Pc nin donması
aÇeLya Bayan Üye 15 Haz 2010 #34 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? ßiLgisayarın donması
~paTRon! Kayıtlı Üye 17 Haz 2010 #35 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Kardeşin gelir başlar zırlamaya sıra bendeee..! Bilgisayarın donması kısa cası hepsine gıcık oluyom
---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Kardeşin gelir başlar zırlamaya sıra bendeee..! Bilgisayarın donması kısa cası hepsine gıcık oluyom
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Haz 2010 #38 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Msnde gıcık kaptığın biriyle konuşmak xD
PuZzL3 Banned 22 Haz 2010 #39 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Bilgisayarın Donması xD
` GüLşah Bayan Üye 25 Haz 2010 #40 ---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Arkadaşınla özel bişi konuşurken ailenden birininn başına dikilmesi ~ ile kalsa daha ne xD Resmen kamp kuruyorlar bizimkiler xD xD
---> Bilgisayar başında sizi en çok deli eden ne? Arkadaşınla özel bişi konuşurken ailenden birininn başına dikilmesi ~ ile kalsa daha ne xD Resmen kamp kuruyorlar bizimkiler xD xD