bilecik R.A.Ö. Fen Lisesi

judaa

Kayıtlı Üye
açılımı:refik arslan öztürk olan 2007 mezunu sıfatını taşımakta bulunduğum,bilecik ilinin sevimsiz dağlarından birine oturtulmuş,garip idarecileri ve daha garip öğrencileriyle aklımda yer edicek bi anı.ayrıca,halil ibrahim çelik adında,insanüstü bir zekaya ev sahipliği yapmışlığıda vardır.kendisi kimya hocamız olurdu ve yakıtsız araba gibi ütopik fantezileri vardı.sanırım hala o külüstürle uğraşıyo.
ayrıca 'şehitler bu ülke için canlarını veriyo,siz şu okul için beşyüzbin lira bile vermiyosunuz' diyebilen bir müdürü vardı.
özellikle müdür yardımcısı ile mükemmel bir bağımız vardı.4 sene boyunca devamsızlıktan bırakmaya çalıştı beni lakin ak düşen saçlarıyla kalakaldı oralarda.
ayrıca 'mgs' adı altında 3'lü bi grup oluşturup fazlasıyla insan çarpmış,filmler çekmiş,dalga geçip,basılıp pek çok aksiyon yaşamış idik.

ben gittim,gördüm..pek bişey yok,oturun evinizde nitekim,bilecik neyin bünyeye zarar.

saygılar..

---> bilecik R.A.Ö. Fen Lisesi

way fen lisesi mezunusun demek.zeki olduğun her halinden belli zaten.

google dan da baktm güzel okulmuş.paylaştığın için tşkrler..

rica ederim .)

o googledan güzel görünüyodur.aslı pek çekici değil.

valla lisesini bilmem ama 2.nci jandarma er eğitim tugayı dersen bilirim :) :) :) ne bilecikti barfiks cekemezdim c.tesi çarşıya salmazlardı atışta vururdum pazar salarlardı :D :D

вαşкαŋ™;1506552' Alıntı:
valla lisesini bilmem ama 2.nci jandarma er eğitim tugayı dersen bilirim :) :) :) ne bilecikti barfiks cekemezdim c.tesi çarşıya salmazlardı atışta vururdum pazar salarlardı :D :D

ahaha.kırıklık bende ya,liseye yolladılar yarı ömrüm oralarda geçti mirim .) çok sevdiğim bir abim acemiliğe şansa bileciğe düşmüş idi(aslen bilecik-gölpazarlıyım).yetmedi usta birliğine de gölpazarına düştü. .) küçük ve daha küçük bir şehir bilecik,sıkar adamı nitekim..geçmiş olsun diyeyim .)

Şükür biz o günleri atlatalı yıllar oldu diyebiliriz güzeldi bilecik bi ayakkabı almıştım daha 2 ay önce attım 3 sene oldu askerlik mazi olalı okadar sağlam çıkmıştı ayakkabı

вαşкαŋ™;1506552' Alıntı:

3 ay aynı kaderi yaşamışız gibi...

ben demiştim zaten okunmaz burda diye..herkes askerliğe gidiyomuş meğer .)

ne bilecikmiş,ne liseymiş..

fen liseli olmak ne kii... bende fen liseliyim baktm ki hç bi farkmz yok hatta daha beteriz!! :)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri