---> BiLdin BiLemedin (: bilemedin eğlenmek istiyosun
NiL_GüN Bayan Üye 2 Ocak 2010 #1,044 ---> BiLdin BiLemedin bilemedin seni bekleyeceğim ee nedir cevabın ayrılırmısın değişmezsem
K kemal35 Banned 2 Ocak 2010 #1,045 ---> BiLdin BiLemedin yazdım oraya bişi oku der çalışacaksın demi nilgün ben cünkü yarın ders çalışçam hep beni bekleme yarın
---> BiLdin BiLemedin yazdım oraya bişi oku der çalışacaksın demi nilgün ben cünkü yarın ders çalışçam hep beni bekleme yarın
NiL_GüN Bayan Üye 2 Ocak 2010 #1,046 ---> BiLdin BiLemedin iyi beklediğimi bildiğin halde gelmeyeceksin
K kemal35 Banned 2 Ocak 2010 #1,047 ---> BiLdin BiLemedin bildin ama gelmeye çalışırım ders çalışçaksın diorum uzatma ama üniversiteyi kazanmak istemiyosun heralde?
---> BiLdin BiLemedin bildin ama gelmeye çalışırım ders çalışçaksın diorum uzatma ama üniversiteyi kazanmak istemiyosun heralde?
NiL_GüN Bayan Üye 2 Ocak 2010 #1,048 ---> BiLdin BiLemedin bilemedin beni azarlamana gerek yok sadece bir kez söylemen yeterli
NiL_GüN Bayan Üye 2 Ocak 2010 #1,052 ---> BiLdin BiLemedin bildin kaybetmekten korkuyorum seni anlıyormusun
K kemal35 Banned 2 Ocak 2010 #1,053 ---> BiLdin BiLemedin bilemedin çünkü beni kaybetmiceksin seni temin ediyorum rahat ol benden kopamazssın
---> BiLdin BiLemedin bilemedin çünkü beni kaybetmiceksin seni temin ediyorum rahat ol benden kopamazssın