---> BiLdin BiLemedin (: evet farkındayım bende sana nilgün kafamın içine çiviledim seni demi:)
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #741 ---> BiLdin BiLemedin evet farkındayım bende sana nilgün kafamın içine çiviledim seni demi
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #745 ---> BiLdin BiLemedin sakın sonları bidaha aklına getireyim deme ben anladım nedemk istediğini içindeki şüpheleri at arrtık beni daha fazla üzme üzdün beni
---> BiLdin BiLemedin sakın sonları bidaha aklına getireyim deme ben anladım nedemk istediğini içindeki şüpheleri at arrtık beni daha fazla üzme üzdün beni
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #750 ---> BiLdin BiLemedin bildin ima etme tamam unuttum yine soruyu :91:
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #751 ---> BiLdin BiLemedin hehe hadi yat artık baban kzıcak kızıcak dimi
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #752 ---> BiLdin BiLemedin babam çok naziktir bir defa söyler çünkü bilir bir defa söyleyince sözü dinlenir ama ben kötü çocuk oldum
---> BiLdin BiLemedin babam çok naziktir bir defa söyler çünkü bilir bir defa söyleyince sözü dinlenir ama ben kötü çocuk oldum
K kemal35 Banned 28 Ara 2009 #757 ---> BiLdin BiLemedin hayatım boyunca hiç öpmedim birini pelini bile altı sene içinde hiç öpmedim ne garip dimi yani bilemedin benden önceki aşkını çok sevdin
---> BiLdin BiLemedin hayatım boyunca hiç öpmedim birini pelini bile altı sene içinde hiç öpmedim ne garip dimi yani bilemedin benden önceki aşkını çok sevdin
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #758 ---> BiLdin BiLemedin Evet sevmiştim ama şimdi sevgimden daha büyük bir his var ona karşı
NiL_GüN Bayan Üye 28 Ara 2009 #760 ---> BiLdin BiLemedin Nefret daha güçlü bir his biliyormusun sende bir kzın kalbini kırdın