---> BiLdin BiLemedin (: bİLdin yATmak İStiYOSun ?
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #566 ---> BiLdin BiLemedin Bildin Sevdiklerimi kıskanırım, sende öylesin?
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #567 ---> BiLdin BiLemedin bildin şimdi olmak istediğin yerde olmayı istiyosun
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #568 ---> BiLdin BiLemedin Bildiniz efendim Sesini de duymak isterdim, benimle aynı fikirdesin
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #570 ---> BiLdin BiLemedin Söylemem Çok meraklısın sen Utandırmayı seviyorsun
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #571 ---> BiLdin BiLemedin peki söyleme bildin şuan canın bişi istiyo ama ne ?
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #573 ---> BiLdin BiLemedin evet uzak ama sana olan sevgimin önüne geçemez bu mesafeler yarın hep ders çalışçan
---> BiLdin BiLemedin evet uzak ama sana olan sevgimin önüne geçemez bu mesafeler yarın hep ders çalışçan
K kemal35 Banned 25 Ara 2009 #575 ---> BiLdin BiLemedin bunu bidaha söylersen çeker giderim bidaha da gelmem lütfen saçmalama ben sana kalbimi verdim senin dediğine bak beni şuan üzdün demi bidimmi bilmedimmi
---> BiLdin BiLemedin bunu bidaha söylersen çeker giderim bidaha da gelmem lütfen saçmalama ben sana kalbimi verdim senin dediğine bak beni şuan üzdün demi bidimmi bilmedimmi
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #576 ---> BiLdin BiLemedin O anlamda demek istemedim. Derslerden dolayı demek istemiştim. Beni yanlış anladın
---> BiLdin BiLemedin O anlamda demek istemedim. Derslerden dolayı demek istemiştim. Beni yanlış anladın
NiL_GüN Bayan Üye 25 Ara 2009 #580 ---> BiLdin BiLemedin Nasıl oldu anlamadım bile o kadar tatlısın ki kalbime giriverdin