---> BiLdin BiLemedin (: bilemedi karnın acıktı
K kemal35 Banned 22 Ara 2009 #475 ---> BiLdin BiLemedin nefret edrim öldürcem onları tavşanları severmisin
NiL_GüN Bayan Üye 22 Ara 2009 #476 ---> BiLdin BiLemedin Yazık ama Kemal şaka yapıyorsun değil mi Ben hayvanları severim. Kötü alışkanlıkların var senin
---> BiLdin BiLemedin Yazık ama Kemal şaka yapıyorsun değil mi Ben hayvanları severim. Kötü alışkanlıkların var senin
K kemal35 Banned 22 Ara 2009 #477 ---> BiLdin BiLemedin yha küçüklük imajları aslında benimkisi tabikide şaka yapıorum nilgün kötü alışkanlığım bi sigara var o kadar onuda cok nadir iççiyorum birden fazla kankin var
---> BiLdin BiLemedin yha küçüklük imajları aslında benimkisi tabikide şaka yapıorum nilgün kötü alışkanlığım bi sigara var o kadar onuda cok nadir iççiyorum birden fazla kankin var
NiL_GüN Bayan Üye 22 Ara 2009 #478 ---> BiLdin BiLemedin Bilemedin Arkadaş sayım azdır. Aktif birisin?
NiL_GüN Bayan Üye 22 Ara 2009 #480 ---> BiLdin BiLemedin Böyle olursa haklısın diyeceğim. Çok güzel ve seviyeli bir forum Sevimlisin