---> bihter ya da behlül ben almazdım ama büyük konuşmamak lazım bence
dreams Bayan Üye 3 Ocak 2010 #21 ---> bihter ya da behlül ben almazdım ama büyük konuşmamak lazım bence
@Elmakurdu@ Bayan Üye 11 Ocak 2010 #23 ---> bihter ya da behlül kesin almazdim,bi siyler hissetmeye basladigimda uzaklasirdim o insandan.
` Nur ~ Bayan Üye 14 Ocak 2010 #24 ---> bihter ya da behlül ßence O YaşadkLarı aşkk DeqL .. O yuzden aLmazdım ..
YuSuF-GüNeY Bayan Üye 24 Şub 2010 #25 ---> bihter ya da behlül pretty_miss' Alıntı: hyr kesinlikle... öyle iğrenç bişeyi asla yapmam!!! Genişletmek için tıkla ... aynen...
---> bihter ya da behlül pretty_miss' Alıntı: hyr kesinlikle... öyle iğrenç bişeyi asla yapmam!!! Genişletmek için tıkla ... aynen...
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Şub 2010 #26 ---> bihter ya da behlül Yasak Olmayan Aşkı Göze Alamıyoruz Kaldı Birde Yasak Aşkı Alacağız
YuSuF-GüNeY Bayan Üye 2 Mar 2010 #27 ---> bihter ya da behlül Asi Ruh' Alıntı: Yasak Olmayan Aşkı Göze Alamıyoruz Kaldı Birde Yasak Aşkı Alacağız Genişletmek için tıkla ... süpersin
---> bihter ya da behlül Asi Ruh' Alıntı: Yasak Olmayan Aşkı Göze Alamıyoruz Kaldı Birde Yasak Aşkı Alacağız Genişletmek için tıkla ... süpersin
Beyefendi Kayıtlı Üye 19 Nis 2010 #28 ---> bihter ya da behlül O yasak aşk değil ki, yasak aşk dediğin edepli olur. Halk arasında biz öylelerine güzel kelimeler söyleriz, tatlı tatlı şeyler.
---> bihter ya da behlül O yasak aşk değil ki, yasak aşk dediğin edepli olur. Halk arasında biz öylelerine güzel kelimeler söyleriz, tatlı tatlı şeyler.