Bi türlü bulamadım:(:(

_zeynep_

Bayan Üye
Bir hapishanede 100 müebbet mahkumu tutuluyor. hapishane müdürü birgün bu 100 mahkumu toplayıp onlara şöyle diyor:Şimdi sizinle bir oyun oynayacağız. Kazanırsanız serbest kalacaksınız. Kaybederseniz ise ömrünüzün sonuna kadar burada çürümeye devam edeceksiniz. Oyun şöyle:
Hapishanenin eski deposu olan odaya -ki şimdi boş ve oyun bitene kadar da öyle kalacak - canım istediği zaman, istediğim birinizi göndereceğim. Ne zaman ve kimi göndereceğimi sadece ben bileceğim.Kişi ve zaman da sabit değil.Bazen 1 günde 7-8 kişi gönderebilirim. Bazen günlerce kimseyi yollamayabilirim. Ya da aynı kişiyi defalarca gönderebilirim. Bu tamamen bana bağlı. Bu oyunu ise siz sona erdireceksiniz. Birgün içinizden biri bana "Bu odaya hepimiz en az bir kere girdik." dediğinde eğer haklıysa hepiniz serbest kalacaksınız. Oyunu ne zaman isterseniz bitirebilirsiniz. Herhangi bir süreniz yok. Hepiniz müebbet olduğunuza göre bu zaten sizin için sorun değil. Haydi bakalım. Bugün nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünün. Oyunumuz yarın başlıyor.

Mahkumlar aralarından birisini sayman olarak görevlendirirler. Tüm mahkumlar bu odaya ilk girdikleri zaman odanın ışığını yakıp, bırakırlar. Odaya 2 veya daha fazla giren mahkum ışığı yakmaz. eğer ışık açıksa ilk giren bu mahkum bu ışığa dokunmaz. Mahkumlar sadece ilk girdiklerinde ve ışığı kapalı görğürlerse ışığı açıp bırakırlar. Sayman odaya girip ışığıa kapatır ve bu kapatma adedini sayar. 99'a geldiğinde artık her mahkum en az bu odaya bir defa girmiştir. (99+1'de kendisi eder 100)alıntı:D

---> Bi türlü bulamadım:(:(

saçma sonuçta belli bi veri yhok adam keyfine göre yolluo mantıklı deil çokk saçma..!...

---> Bi türlü bulamadım:(:(

Hapishanenin eski deposu olan odaya -ki şimdi boş ve oyun bitene kadar da öyle kalacak - demek ki kimseyi odaya göndermiyor.. yani kimse gitmiyor bi yere..:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri