Bi sorum var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaPizM^^

Bayan Üye
son actığım konular ve konulara ilk yazdığım yorumlar abone olduğum konular arasında gözükmüyor.
önceden bir yorum yaptığımda konuya direkt olarak abone olurdum.
suan ise konuların acıldığı yere girip takip etme durumundayım.
sorun sadece bende mi yoksa, sitenin yeni bi özelliği mi bu?

---> Bi sorum var..

Çok soru soruyorsun.xD
Önceden konuya abone ol demeden abone eden bir forum sistemi vardi.
Şimdi değişmiş.

---> Bi sorum var..

ya hadi actığımız konular neyse profildeki istatistik bölümünden takip ederiz de o yeni yorum yaptığım konularda sıkıntı var.
ee napcaz bakalım smdi akın önerin varmı xD
ben sadece bende sorun sanıyodum ama melihtede varmıs. yanlız değilim.d

---> Bi sorum var..

Soruyu bile anlamadım desem içten bir cevap vermiş olurum değil mi genks.:Ç

---> Bi sorum var..

ihihhii ah sana nası anlatsam bilemedim xD
nese anlayan cıkar elbet dilimi xD
özkan yada diesel nerede acaba??

---> Bi sorum var..

Evet aşkım çünkü yorum yaptığım konuları geri unutuyorum mesajlara girip aramaya da üşeniyorum xD

---> Bi sorum var..

Merhaba eskıden herkes otomatık konuya abone ol dıyordu

bu durumdada her msj yazılınca uyeye maıl gıdıyordu

sıteyede dk da 50 mesaj yazıldıgını var sayarsak Maıl sunucusu trafıkten gecılmıyordu bu yuzden toplu kapattık

abone olmak ısteyen arkadaslar kendılerı ayarlardan abonelık ayarlarını degıstırmelıler.

Nasıl mı ?

Profiliniz

Ayarları değiştir

Abonelik ayarları Bir Konuya Cevap yazarsanız yada Bir Mesaj yazarsanız, bu Mesajınıza yada Konunuza Abone olabiliriniz. Abone olduğunuz Konuya yada Mesaja Cevap veririlirse otamatikmen haberdar edilirsiniz. Konu & Mesaj Aboneliklerinizi buradan denetleyebilir ve abone olabilirsiniz. Bu sayede yazmış olduğunuz Mesaj yada Konuya Cevap verilince bundan otamatikmen haberdar edilirsiniz. Abone olmak istemiyorum E-Mail ile haberdar edilmek istemiyorum Derhal E-Mail ile uyarılmak istiyorum E-Mail ile günlük haberdar edilmek istiyorum Haftalik E-Mail ile haberdar edilmek istiyorum Abonelik ayarları:

Oradan Gereklı degısıklıgı secın

Kayıt edın ..

Duzelecektır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri