kendimi ülkemde turist gibi hissediyorum :s
S Stinko Kayıtlı Üye 15 Mar 2017 #22 ---> Bi bu mantıktaki suriyeliler eksikti, tam oldu! COD7' Alıntı: Ama Allah var avratları güzel bunların xD Genişletmek için tıkla ... çok zevksizsin dostum
---> Bi bu mantıktaki suriyeliler eksikti, tam oldu! COD7' Alıntı: Ama Allah var avratları güzel bunların xD Genişletmek için tıkla ... çok zevksizsin dostum
ranakaytan Bayan Üye 14 Mar 2019 #24 bugün haberde okudum 1.5 milyar euro yardım yapılcakmış Türkiye'ye. Bu gidişle bize dahada gelecekler olur ileri zamanda ---- Mesajlar Birleştirildi ---- şaka demi bu
bugün haberde okudum 1.5 milyar euro yardım yapılcakmış Türkiye'ye. Bu gidişle bize dahada gelecekler olur ileri zamanda ---- Mesajlar Birleştirildi ---- şaka demi bu
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 17 Kas 2019 #25 bu suriyeli çocuklar neden para vermeyınce tükürüyo bilen var mı onların o taraflarda önemli değil falan demek galiba xD
bu suriyeli çocuklar neden para vermeyınce tükürüyo bilen var mı onların o taraflarda önemli değil falan demek galiba xD