Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

ParadokS

Kayıtlı Üye
15112.jpg


Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçında Beşiktaşımız, Ankaragücü'nü ağırladı. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynadığımız karşılaşmada Beşiktaşımız, rakibini 2-1 mağlup ederek ikinci maçında ilk 3 puanına ulaştı.

Beşiktaşımıza galibiyeti getiren golleri 37 ve 81. dakikada Sidnei, 89. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Brezilyalı savunma oyuncumuz Sidnei attığı gollerle ilk resmi maçında taraftarımızı selamlamış oldu. Mustafa Pektemek de ilk kez resmi maçta golüne imza attı.

Beşiktaşımız bu galibiyetin ardından puanını 3 yaptı. Siyah-beyazlılarımız, Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki maçını perşembe günü saat 20:00'de Bursaspor ile deplasmanda yapacak.

CARVALHAL'DEN ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaşımız ile Ankaragücü arasında yapılan maça siyah-beyazlı takımımız, son resmi maçına oranla 1'i zorunlu olmak üzere 3 değişiklikle çıktı.

Beşiktaşımızın Ankaragücü maçı kadrosunda Maccabi Tel Aviv ile yapılan UEFA Avrupa Ligi grup maçından farklı olarak, sakatlığı olan Almeida'nın yerine Edu görev yaparken, teknik direktör Carlos Carvalhal kalede Rüştü Reçber'in yerine Cenk Gönen, savunmada ise Tomas Sivok'un yerine Sidnei'yi tercih etti.

Yeni transferler Edu ve Sidnei, ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı takımımızda ilk 11'de görev yaptı.

GUTİ YİNE YOK

Beşiktaşımızın Ankaragücü maçı kadrosunda yıldız oyuncumuz Guti yine yer almadı.

Siyah-beyazlılarımızın 18 kişilik kadrosunda Guti'nin yanı sıra, sakatlıkları süren Bebe, Ersan Adem Gülüm, Hugo Almeida, Fabian Ernst, Atınç Nukan ile Burak Kaplan, Mehmet Akyüz, Tanju Kayhan ve Tomas Sivok'a yer verilmedi.

KAPTAN YİNE QUARESMA

Beşiktaşımız'da Ankaragücü maçında sahaya takım kaptanı olarak yine Ricardo Quaresma çıktı.

Maccabi Tel Aviv ile yapılan son maçta kaptanlık pazubandını takan Portekizli yıldızımız, Guti'nin maç kadrosunda olmaması, İbrahim Toraman'ın da yedek soyunması nedeniyle sahaya yine en önde çıkan isim oldu.

KANATLAR İŞLİYOR

Beşiktaşımız, İnönü Stadı'nda taraftarımızın önünde oynadığı maça istekli başladı. İlk düdükle birlikte golü düşünen takımımız, Ankaragücü kalesine kanat organizasyonlarıyla yüklendi.

BASKI ARTTI! AKIN AKIN GOLE DOĞRU

Siyah-beyazlılarımızın baskılı başladığı maçta ilk ciddi gol pozisyonunu 11. dakikada üretti. Portekizli futbolcumuz Simao'nun ortasında Edu altı pasın önünde vuruşunu yaptı ama kaleci Özden gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Fernandes sol kanattan yine ceza sahasına ortasını yaptı ama Aurelio'nun dokunduğu top Özden'in kucağına gitti.

ŞANSSIZ BİR AN!

Karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oyunumuz sürerken ve Ankaragücü ileri çıkmakta zorlanırken 32. dakikada oldukça ilginç bir an yaşandı. Sol kanattan Uğuer Uçar'ın yaptığı ortayı Cenk üst direk hizasında kontrol etmek isterken topu elinden kaçırdı. Boşta kalan topu Theo Weeks'i tamamladı ama meşin yuvarlak dışarı gitti.

ÖZDEN, EDU'YE GEÇİT VERMİYOR

Oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Beşiktaşımız, 34. dakikada Simao-Edu iş birliğiyle gole yine çok yaklaştı. Simao'nun ceza sahasına yerden pasında Edu bekletmeden şutunu çekti ama Özden yine gole izin vermedi.

SIDNEI SİFTAH YAPTI!

Ve maçta dakikada 37'yi gösterdiğinde ise beklediğimiz gol geldi. Bu dakikada kazandığımız korneri Fernandes kullandı. Ön direğe gelen topta savunma oyuncumuz Sidnei kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkan Brezilyalı savunma oyuncumuz böyle ilk golünü de kaydetmiş oldu.

TOLGA ÖZKALFA'DAN İLGİNÇ DÜDÜKLER

Ankaragücü ile oynadığımız karşılaşmanın ilk yarısında maçın orta hakemi Tolga Özkalfa'nın çaldığı ve çalmadığı düdükler tepki topladı. İkili mücadelelerde taktir haklarını Ankaragücü'nden yana kullanan Özkalfa, siyah-beyazlı taraftarlarımızın tepkisini çekti.

CENK'TEN BÜYÜK BİR HATA

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaşımız yine top hakim olarak atak başladı. Rakip kaleye yüklenen ve ikinci golü arayan siyah-beyazlı takımımız beklenmedik bir şekilde topu ağlarında gördü. 53. dakikada rakip kalede golü ararken Ankaragücü topu kaparak hızlı bir atak geliştirdi. Kalesinden açılan Cenk, Tisdell'e müdahale yapamayınca Liberyalı futbolcu meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. Ekrem'in topu yakalayabilmek için yaptığı koşu ise sonuç vermedi.

CARVALHAL'DEN HAMLE

Yediğimiz şok golün ardından teknik direktörümüz Carlos Carvalhal oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etti. Portekizli teknik adam orta sahadan Necip Uysal'ı kenara alırken, yerine Mustafa Pektemek'e görev verdi.

DİREĞE TAKILDIK!

Oyunu tamamiyle rakip yarı sahaya yıkan Beşiktaşımız ilk yarıda olduğu gibi yine kanat organizasyonlarıyla Ankaragücü kalesinde üstünlük golü aradı. 72. dakikada İsmail'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı Edu göğsüyle Simao'nun önüne indirdi. Poretkizli futbolcumuzun gelişine yaptığımız vuruş üst direğe çarparak dışarı gitti.

GECENİN ADAMI SIDNEI

Karşılaşmada Ankaragücü'nü ceza sahasına hapsettiğimiz dakikalar üstünlük golümüz de geldi. 81. dakikada ilk golde olduğu gibi Fernandes'in kullandığı kornerde Gemen topu kafayla Sidnei'e doğru indirdi. Portekizli savunma oyuncumuz ilk golde olduğu gibi kafayla topu ağlara göndererek hem kendisinin hem de Beşiktaşımızın ikinci gıolünü kaydetti.

BU GOL MAÇI BİTİRDİ

İkinci golü bulan Beşiktaşımız maçın konmtrolünü bir an olsun bırakmadı. Farkı açmak isteyen siyah-beyazlılarımız üçüncügolcü 87. dakikada buldu. Quaresma'nın sol kanattan sağ ayağının dışıyla harika yaptığı ortaya Mustafa Pektemek kale sahasında kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaşımız, 3 puanı 3 golle almış oldu.​
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

Helal Yakışır Kartalıma
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

zor oldu ama iyi oldu sonu,


 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

Cenk' in yüzünden maç nerelere geldi ya. Ama canı sağolsun 1 maçtan birşey olmaz.

Neyse güzel bir galibiyet oldu darısı perşembe günü bursaspor maçına. :)
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

Ankaragücünü tebrik ediyorum son dakikalarda yedi golü ama olsun
Tebrikler Ankaragücü.
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

yine çok iyi oynamadık ama en azından kafa toplarını düzenli şekilde güzel kullanıyoruz bu iyi bir özellik. pektemek içinde moral oldu son gol.
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

Carvalhal:" Dunyanın en iyi takımı değiliz belki ama dunyanın en iyi taraftarına sahibiz"


LİGTV NİN SPİKERI ÜÇÜNCÜ GOLÜN ASİSTİNDWN SONRA ERTEM ŞENERİN 3.AYAĞI VAR DEDİĞİ QUARESMAYA + 3 DAHA EKLEDİ :) (SOL AYAK.SAĞ AYAK,AYAK İÇİ,AYAK DIŞI,AYAĞININ UCU,AYAĞININ ÜSTÜ,TOPUĞU) QUARESMA 2+5=7 AYAKLI OLDU


Beşiktaş - Ankaragücü 3 ncü Gol

 
Son düzenleme:
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

Açıkçası Beşiktaş'tan Daha İyi Bir Futbol Bekliyordum Ama Tabi Lig'in Başı Olduğu İçin Normal Sayılabilir. İlerleyen Haftalarda Daha İyi Olacaktır. Kendi Sahasındaki İlk Maçı Kazanmak Moral Açısından da Önemliydi Ve Bir Şekilde Kazanmasını Bildi. Tebrikler Beşiktaş.. :)

Ankaragücü Açısından Bakarsak. :) Bu Sezon Geçen Sezona Göre Kadro Kalitesi Zayıflamış Bir Ankaragücü Görmekteyiz. Ne Yazık ki Bu Sezon Kümede Kalma Mücadelesi İçerisinde Yer Alacak Takımların Başında Geliyor Gibi. 101 Yıllık Bir Tarihi Olan, Böylesine Köklü Bir Kulübün Bu Halde Olmasını İzlemek Gerçekten Fazlasıyla Üzücü.. Ne Diyelim, Umarım Toparlanırlar..
 
---> Beşiktaş: 3 - Ankaragücü: 1 // Sidnei'den İnönü'ye selam !

3-1 haftası oldu bu hafta
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst