Beşiktaş 2 Fenerbahçe 4

---> Beşiktaş 2 Fenerbahçe 4

Unutmamışın sözümü xD

Hala anlamıyorum anlamıcamda.

Sizin hangi tarihte hangi şampiyonluğunuz adam akıllı oldu ki -)

Bknz: 94 yılı unutma unutturma.

Neyse daha lig bitmedi bakıcaz görücez hayırlısı olsun hepimiz için xD

Büyük konuşmayalım şimdiden :pp

İşine geleni görmek böyle birşey olsa gerek

Bizde bu iddialara karşılık olarak denizli ve trabzonspor maçlarını gösteriyoruz

Ama şu tripleriniz falan çok eğlenceli oluyor xD

Varsın kendi rengini belli edemeyen taraftar sürüsü 2 takım arasında şaşıp dursun rengini belli eden taraftarlar 2 taraflı olarak stadlarındaydı geriye kalan milyonlar ise sokak ve caddelerde bağırdılar . Süper ötesi bir maçtı yerimde duramadım adeta. Quaresma en çok korktuğum oyuncuydu. Çünkü ligimize göre kaliteli oyunculardan birisi. Ferrari oyunu değiştiren oyuncu oldu ama şunu diyim bu zamana kadar izlediğim en iyi derbiydi. Zaten Türkiyede 3 takım arasında dönmekte derbi gerisi dırıvırı ve maç sonu oluşan yorumlara bakmak oldu ilk işim. Ve gördüm ki Hamsispor ve 6s taraftarı yine çirkefliğine devam etmekte. Facebookta rahat bi 100 kişiye cevap yazmışımdır. Size ne ki iki takım arasındaki maça karışıp şunlar iyiydi keşke bunlar kazansaydı yorumu yapıyorsunuz. Hele ki bursalılar. Antep 4 tane atarken sanırım sıkıntı etmediler bizim derbiyi kazanmamıza hazmedemediler . Maçı Hakem hataları vardı diye iftira atmazlar umarım çünkü ferrarinin ilk kartı aslında ilk temasta olmalıydı ilk pozisyonda maçın başlarında bariz çekmişti. Keza hakettiği rengide gördü. Gerçi biz Türkiye kupasını alamamışız ya 30 yıldan beri bunu öne sürerek bazı " Angutlar " kendini avuta dursun İki tarafıda tebrik ediyorum. Hakeden kazandı .

ferrari oyundan cıktıktan sonra fener rahatladı. oyunda kalsaydı fenerin rakip kaleye tabir-i caizse göstere göstere gelebileceğini düsünmüyorum. nese GSlı olarak macı yorumlamak bana düsmez xDxD
tebrikler fener.

Uğrumuza Besteler Yapan Bank Asya Yolunda Başarılar Dileyen Beşiktaşlılar
Avrupada Final Oynayacak Olan Beşiktaşlılar
Kendi Takımı Yıldızlar Topluluğu Olan Beşiktaşlılar ;
Beşiktaş JK 32 Puan
Galatasaray SK 32 Puan

Beşiktaşında Türkiye Kupası Dışında Bi Umudu yok
Galatasaray'ında
Ne Demek Oluyo Bu ?
Bizim Ölümüz Size Yeter :)

Biz Skora bakarız

SonuÇ 4-2 :D

Yendikmi yendik puanımızı aldıkmı aldık Gerisi Fasa fiso

Biz Skora bakarız

SonuÇ 4-2 :D

Yendikmi yendik puanımızı aldıkmı aldık Gerisi Fasa fiso

ayneeen öylee....

millet bırakn artk ya..
takımımızın galibiyetine sevinmiycezde neye sevincez..
anormal bi durum yok..
kıskanmayn uzaak durun yeter yaaniii

4-2 işte bahanesi çok.. ;)
Çarşı, ele güne karşı... :D

Bu sefer farklı olarak buradan almanyadaki teyzeme hala ma amcama değil , ferrari ye almeidaya selamlarimi iletiyorum.Yine de yüreklerinize sağlık.
Tebrikler fenerbahçe.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri