Beşiktaş 1 – 2 Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Beşiktaş 1 – 2 Galatasaray

Arkadaşlar,burayı 3. sınıf forumlarla karıştırmayalaım...

:D:D

Melo Tahrik Etti - Yav He He ..

baksana şu poza millet maça bunun için gitmiş demek melo'nun tahriği hikaye ki ondan önce sahaya girmeye başlamışlardı. Diyicem melo hayranları bunlar kırmızı kart gördü diye sahaya atlıyorlar fırat aydınusu linç edicekler ama o da olmaz.

Bi de bakın Gençlik ve Spor Genel Müdürü ne Demiş :

Pazar sabahı aldığım rakama göre Biletix'in sattığı bilet sayısı 28 bin. Beşiktaş Kulübü'nün sattığı 18 bin kombinesi var ve ilave olarak kombine sahiplerine verilen birer bilet var. Yaklaşık 65-66 bin bilet yapıyor. Kulübün açıkladığı seyircis sayısı 76,127.

bunu nasıl açıklıycak yönetim tek tek saydımı acaba

ayrıca kapıların kilitleri kırık mış.

herşeyden önce tebrik etmeli

ne derbiydi ama :)

:hi:

Tamam herkes kafasına göre,istemesenizde dünya dönüyor gençler....

baksana şu poza millet maça bunun için gitmiş demek melo'nun tahriği hikaye ki ondan önce sahaya girmeye başlamışlardı. Diyicem melo hayranları bunlar kırmızı kart gördü diye sahaya atlıyorlar fırat aydınusu linç edicekler ama o da olmaz.

Bi de bakın Gençlik ve Spor Genel Müdürü ne Demiş :

Pazar sabahı aldığım rakama göre Biletix'in sattığı bilet sayısı 28 bin. Beşiktaş Kulübü'nün sattığı 18 bin kombinesi var ve ilave olarak kombine sahiplerine verilen birer bilet var. Yaklaşık 65-66 bin bilet yapıyor. Kulübün açıkladığı seyircis sayısı 76,127.

bunu nasıl açıklıycak yönetim tek tek saydımı acaba

ayrıca kapıların kilitleri kırık mış.

herşeyden önce tebrik etmeli

ne derbiydi ama :)

:hi:

Alper ‏@ AlperUstundag 1 sa
BJK Başkanı Fikret Orman: Bedava biletçilik bizim Yönetimimizin işi değildir. Bu işleri çıkaranlar zamanında bu işleri yapanlardır

Alper ‏@ AlperUstundag 1 sa
BJK Başkanı Fikret Orman: 90+2'ye gelene kadar gayet güzel bir maç izledik ancak kendisini Bjk'lı sananlar bu güzel ortamı mahvetmiştir"

**

Alper Üstündağ da Kanaltürk ün muhabiridir. Soyad falan veriyorum sanmayın :D

Peki Size Bir Soru Bu maçı Yendiniz Hakkınızla mı ? 2. golu Eli ile önüne indiren BURAK YILMAZ DENEN Oyuncunuzdan şuan gurur mu duyuyorsunuz ?
Hadi onuda geçtim Taraftarı kışkırtmak amacıyla Formayı taraftara gösteren meLo DeniLen karektere Ne DeniLmeLi ? BunLarı Tek tek açıkLayın Bana ?

Peki Size Bir Soru Bu maçı Yendiniz Hakkınızla mı ? 2. golu Eli ile önüne indiren BURAK YILMAZ DENEN Oyuncunuzdan şuan gurur mu duyuyorsunuz ?
Hadi onuda geçtim Taraftarı kışkırtmak amacıyla Formayı taraftara gösteren meLo DeniLen karektere Ne DeniLmeLi ? BunLarı Tek tek açıkLayın Bana ?

peki escudenın drogba ile olan pozısyonu neydı ? penaltı deılmıydı ?
hakem hatası ıle ne maclar gıdıyor sen gelmıssın ne dıyon :D taraftar zaten pozisyon öncesinden ayaklanmıstı melo kart görmeden sahaya girmeye çalısıyordu ..... taraftarda bıraz zekı olsaydı tahrıklere kapılmasaydı baknız Raul arenada neler yaptı kım sahaya gırdı ?

peki escudenın drogba ile olan pozısyonu neydı ? penaltı deılmıydı ?
hakem hatası ıle ne maclar gıdıyor sen gelmıssın ne dıyon :D taraftar zaten pozisyon öncesinden ayaklanmıstı melo kart görmeden sahaya girmeye çalısıyordu ..... taraftarda bıraz zekı olsaydı tahrıklere kapılmasaydı baknız Raul arenada neler yaptı kım sahaya gırdı ?

Dediğin doğru Hakem hatasıyla ne maçlar gidiyor

Ama Demiceksin HakkımızLa aldık övünmiceksin TakımınLa (:) Çünkü Bu MAÇ HAKKIYLA ALINMADI 6SARAY TARAFINDAN..

Dediğin doğru Hakem hatasıyla ne maçlar gidiyor

Ama Demiceksin HakkımızLa aldık övünmiceksin TakımınLa (:) Çünkü Bu MAÇ HAKKIYLA ALINMADI 6SARAY TARAFINDAN..

bu forum cok bozmus sen modo olacaksın bide 6saray yazıyorsun hacı ben sana bişey derdim ama boşver :D iyi gömçürdük :D hep hakem zaten :D tolga özkalfayı begenmezsınız aydunusu begenmezsınız cuneyt cakırı begenmezsınız eee gıt sen yonet o zaman :D

dıttdıttıdıtt didi drogba :D

Hayır da diyelim hakem bizi kayırdı, melo çok tahrik ettik sizi,siz haklısınız. Nolacak?

3 puanı siz mi alacaksınız,arena mı kapanacak,gs mı ceza ödeyecek?

Şuan burda modluğu öne sürme Bana (:)

Gelipte karşıma çıkıp O Maç HAKKIMIZLA ALDIK BiLeğimizin GücüyLe ALdık diye Konuşamazsın (:) AnLadın Sen (:)

Şuan burda modluğu öne sürme Bana (:)

Gelipte karşıma çıkıp O Maç HAKKIMIZLA ALDIK BiLeğimizin GücüyLe ALdık diye Konuşamazsın (:) AnLadın Sen (:)

dostum git başımdan yaaa iyi oynayıpta kazansaydınızz :D hakkımızla aldık tabı sen macı ızlememıssın sankı burak elle hee tamam eee drogba ıle esudenın pozısyonunda penaltı var vermedı ? eeee ?

dostum git başımdan yaaa iyi oynayıpta kazansaydınızz :D hakkımızla aldık tabı sen macı ızlememıssın sankı burak elle hee tamam eee drogba ıle esudenın pozısyonunda penaltı var vermedı ? eeee ?

Merak ettim Şimdi Gitmesem nolcak :D Ne YapabiLiceksin Onu düŞünüyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri