DİNLE
sEmih Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #2 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Bence Bu Dizisi Tutulmucak.
AySe^^ Bayan Üye 28 Ağu 2010 #3 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Güzel sesi varmış gacınınxD
ashli Bayan Üye 28 Ağu 2010 #4 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Aşk-Memnu kadar tutmayacağı kesin
LaNéDLy qHz Bayan Üye 28 Ağu 2010 #5 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Bencede tutulmayacak
Gülendam. Bayan Üye 28 Ağu 2010 #6 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Kayıkçı kim acep? Gel gel kayıkçı dedi mi gülmeye başlıyorum anlamsızca :8:
---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Kayıkçı kim acep? Gel gel kayıkçı dedi mi gülmeye başlıyorum anlamsızca :8:
BravehearTs Kayıtlı Üye 28 Ağu 2010 #7 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Dizinin tutmasının hangi etkenlere bağlı olduğu belli tutar tutar tuttururxD
---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir Dizinin tutmasının hangi etkenlere bağlı olduğu belli tutar tutar tuttururxD
Nick09 Kayıtlı Üye 30 Eki 2010 #8 ---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir En sonda niye fatmagülün suçu ne yakında diyor ben sadece şarkıyı istiyorum bulan link verebilirmi
---> Beren Saat Gel Gel Kayıkçı , Dinle , İndir En sonda niye fatmagülün suçu ne yakında diyor ben sadece şarkıyı istiyorum bulan link verebilirmi