---> Beni sana sorsaLar?? pek tnaımıyorum başkasına sorun derim.
İnci 1907 Prenses 8 Şub 2011 #1,965 ---> Beni sana sorsaLar?? sevildiğimi bilmek guzel bişi de dertlerimi yavaş yavaş yok ediyorum farkettimki sadece ben degerliyim şu lanet dunyada kendisiyle tanışmıyoruz hiç knouşma fırsatımızlmadı ama iyi birisi olduğuna eminim. izlenimlerime göre pekte neşeli biri
---> Beni sana sorsaLar?? sevildiğimi bilmek guzel bişi de dertlerimi yavaş yavaş yok ediyorum farkettimki sadece ben degerliyim şu lanet dunyada kendisiyle tanışmıyoruz hiç knouşma fırsatımızlmadı ama iyi birisi olduğuna eminim. izlenimlerime göre pekte neşeli biri
` βэγzα ' Banned 8 Şub 2011 #1,966 ---> Beni sana sorsaLar?? Hiç bişeyi takmaya değmez. Çevresinde sevilen değerli biri
İnci 1907 Prenses 8 Şub 2011 #1,967 ---> Beni sana sorsaLar?? aynen bebeğim oda cevresince seviliyorr sıcakkanlı birii
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #1,978 ---> Beni sana sorsaLar?? pek tanımıyorum
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #1,980 ---> Beni sana sorsaLar?? nickini begendiğim üyelerden biri