---> Beni sana sorsaLar?? kelimelerime kelimelerini katması hoş..
kaff Kayıtlı Üye 1 Eki 2014 #2,323 ---> Beni sana sorsaLar?? yenisi olmayan tek şey dosttur..Ö.ASAF insan bazen hiç tanımadığı birini de kendine yakın,bir dost gibi hissedebiliyor..
---> Beni sana sorsaLar?? yenisi olmayan tek şey dosttur..Ö.ASAF insan bazen hiç tanımadığı birini de kendine yakın,bir dost gibi hissedebiliyor..
kaff Kayıtlı Üye 1 Eki 2014 #2,325 ---> Beni sana sorsaLar?? çabuk kızıyor bazen ama çabuk da geçiyor siniri..buranın hoş renklerinden..
---> Beni sana sorsaLar?? çabuk kızıyor bazen ama çabuk da geçiyor siniri..buranın hoş renklerinden..
yesil83 Bayan Üye 1 Eki 2014 #2,326 ---> Beni sana sorsaLar?? Tsk ederim. Kizacak durumda yok artik cok giremiyorum zaten. Yorumlarini begendigim biri derim.
---> Beni sana sorsaLar?? Tsk ederim. Kizacak durumda yok artik cok giremiyorum zaten. Yorumlarini begendigim biri derim.
toprakkokusu Bayan Üye 1 Eki 2014 #2,327 ---> Beni sana sorsaLar?? Akranım derim aynı yastayiz anlayisli birisi aynı zamanda
toprakkokusu Bayan Üye 1 Eki 2014 #2,329 ---> Beni sana sorsaLar?? Alıngann ama kocaman yüreği var dostumun
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 3 Eki 2014 #2,331 ---> Beni sana sorsaLar?? Gece gündüz forumda aktif olan arkadaş derim.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 3 Eki 2014 #2,332 ---> Beni sana sorsaLar?? forumun en iyilerin den yardım severler. den derim