---> Beni sana sorsaLar?? Güzel bir hanımabla derim :D
M Moreas Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,262 ---> Beni sana sorsaLar?? Beşiktaşlı at sever kendi halinde eğlenceli sevimli bir kardeş
N Narino Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,263 ---> Beni sana sorsaLar?? Cama yakın içten asık seviyor ve seviliyor
yesil83 Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,264 ---> Beni sana sorsaLar?? Iyidir herhalde. Tanimadigim icin kotu birsey diyemem derim.
N Narino Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,265 ---> Beni sana sorsaLar?? Yanlış okumadiysam evlenecek Rabbim mutluluklarını daim etsin yanlış isem pardon
---> Beni sana sorsaLar?? Yanlış okumadiysam evlenecek Rabbim mutluluklarını daim etsin yanlış isem pardon
N Narino Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,267 ---> Beni sana sorsaLar?? Herseyi ile farklı gidip görülmesi gereken tanisilasi kisi
Azra Hane Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,268 ---> Beni sana sorsaLar?? Rodyocudur kendisi pogramını dinlemeli.
N Narino Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,269 ---> Beni sana sorsaLar?? Yayın başladığında haberleselim dinleteyim sana isteklerde calarım sana özel bak
---> Beni sana sorsaLar?? Yayın başladığında haberleselim dinleteyim sana isteklerde calarım sana özel bak
Azra Hane Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,270 ---> Beni sana sorsaLar?? Pogramı başladıgı zaman isteyecegin sarkıları hazırla haber verecek bana
Azra Hane Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,272 ---> Beni sana sorsaLar?? Benim için çalacak sarkılarını bende her sarkıda dilek tutucam.
N Narino Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,273 ---> Beni sana sorsaLar?? Tüm dilekleri kabul olur inşallah Soz bende senin İstanbul moda haftasında defilene çıkacağım
---> Beni sana sorsaLar?? Tüm dilekleri kabul olur inşallah Soz bende senin İstanbul moda haftasında defilene çıkacağım
Mazoşist. Kayıtlı Üye 9 Ağu 2014 #2,274 ---> Beni sana sorsaLar?? - İyi Niyetli Biri Kendi Halinde Ayrıca Sempatik Tavırları Da Yok Değil Hani.
---> Beni sana sorsaLar?? - İyi Niyetli Biri Kendi Halinde Ayrıca Sempatik Tavırları Da Yok Değil Hani.
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,275 ---> Beni sana sorsaLar?? imza ve avatar seçimi muhteşem diyebilirim . Bide biraz sessiz sakin kendi içinde
---> Beni sana sorsaLar?? imza ve avatar seçimi muhteşem diyebilirim . Bide biraz sessiz sakin kendi içinde
Skaikru Kayıtlı Üye 9 Ağu 2014 #2,276 ---> Beni sana sorsaLar?? Adamın hammaddesi bazen soğuk esprilerle hayattan soğutabilir ama iyidir
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 Ağu 2014 #2,277 ---> Beni sana sorsaLar?? Forumdaki en yakın arkadaşım diyebilirim , yada en iyi anlaştığım
Mazoşist. Kayıtlı Üye 10 Ağu 2014 #2,280 ---> Beni sana sorsaLar?? - Karizmatik,Espiriden Anlayan , Hoş Sohbet Biridir. Laf Aramızda Adamdır Da Kendisi.
---> Beni sana sorsaLar?? - Karizmatik,Espiriden Anlayan , Hoş Sohbet Biridir. Laf Aramızda Adamdır Da Kendisi.