Beni ÖLdürmek iSteyen Hayranım Var..

уαяєη

ɘƨмɘя
Bayan Üye

Oyuncu Canan Ergüder, Sokakta Bir Hayranının Kendisine 'Seni Öldürmek Lazım' Dediğini Söyledi ve Ekledi: Gayet Ciddiydi!..
OYUNCU CANAN ERGÜDER, SOKAKTA BİR HAYRANININ KENDİSİNE 'SENİ ÖLDÜRMEK LAZIM' DEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE EKLEDİ: GAYET CİDDİYDİ!..

'Binbir Gece' dizisindeki kötü kadın karakter Eda'yı oynayan Canan Ergüder, çocukluk arkadaşı Oylum Talu'nun Habertürk'te yayınlanan 'Burası Haftasonu' programının konuğu oldu. Amerika'da oyunculuk eğitimi alan Ergüder, dizide oynadığı Eda karakterinin gidişatı ile ilgili 'Eda'yı çocuk bakıcısı olarak göreceksiniz. Ama bunun sebebini söyleyemem. Ben Eda'yı seviyorum. Hiç kimse sevmiyor, bir tek ben seveyim bari...' diye konuştu.

Nefret eden var Sokakta insanların kendisinden nefret ettiğini düşünen Ergüder, 'Dışarıda benimle bağlantı kuran insanlar genelde şeker yaklaşıyorlar ama bazen de olumsuz tepkiler alıyorum' dedi. Bir kadının kendisine 'Seni öldürmek lazım' dediğini aktaran Canan Ergüder, 'Gayet ciddi bir suratla söyledi. Hiç gülmedi. Ben, 'Allah Allah nereden çıkartıyor insanlar bu kadar tepkiyi' dedim şeklinde konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri