Beni nasıl bilirsiniz? **sensiz olmaz**

---> Beni nasıl bilirsiniz? **sensiz olmaz**

Tanıdıkça daha olumlu yorumlar yapacağımı zannediyorum :)

forumda 7-24 nöbet tutan enerjisi bitmez gibi görünsede bazı zamanlar sıkıntılı olduğunu hissediyorum ama genelde neşeli,pozitif :d0d02ce4d8efc76a5c7 son olarakta ismi aliymiş :3dgxr:

forumda 7-24 nöbet tutan enerjisi bitmez gibi görünsede bazı zamanlar sıkıntılı olduğunu hissediyorum ama genelde neşeli,pozitif :d0d02ce4d8efc76a5c7 son olarakta ismi aliymiş :3dgxr:

hehe saol kanka Güle yorumun için normalde öyle değilim sadece ise geldiğimde kapıda bütün sıkıntı mi derdimi bırakır öyle girerim çünkü yaşlıları neşeli ve meseledir mem lazım
ismini öğrenmiş o ds iyi xD

hehe saol kanka Güle yorumun için normalde öyle değilim sadece ise geldiğimde kapıda bütün sıkıntı mi derdimi bırakır öyle girerim çünkü yaşlıları neşeli ve meseledir mem lazım
ismini öğrenmiş o ds iyi xD

adını öğrenmem benim için büyük gelişme onca senedir forumdayım adını öğrendiğim ilk kişisin :3dtk4: mutluyum ya :fleur:

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] şimdi ki yorumun nasıl bakalım uzunca bir şey bekliyom:)

aç bilirim hep açtır kendileri :eed454f6a239792230c

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri