Seni iyi bilirim Ali cik Canım benim..
Huzurun tanımı
Can
Yoldaş
Mutluluk
İnatçı bana çekmiş
Uyuz
Tatlı bela
Seni kısa zamanda tanıdım ama bende yerin ap ayrı iyiki tanimisim seni yüreği güzel insan iyiki varsın ve hep kal
Ali Veli 49 50
Ne oldu Ali anlamadim ?hahaha dur abla yaya daha yeni bir tane ne neden ısıttim:aa8: :l
Ne oldu Ali anlamadim ?
haha cok komikk seviyoruzz seni ondan [emoji2] [emoji5]huzur evinde çalışıyorum ya neneler dedeler zaten diyor daha yeni isitim dedim üstüne sen söyle din :I ×D
haha cok komikk seviyoruzz seni ondan [emoji2] [emoji5]
[emoji2] [emoji5]:I zatrn bur sürü nenem vsr birde sen nene oldun tam ol du bakim nenecim dişin takma mi kalmış mi dişin
[emoji2] [emoji5]
Ali buranin özel mesaj bölümü yokmu ya konusurduk [emoji2] ee saadete gec Ali varya suan ciddi sert tepki versen varya şok oluyorum valla senin kadar yumusak bir insan gormedimah nenem ah dus kalmamış ağzında halen benle ugrasiyon:aa8:
Ali buranin özel mesaj bölümü yokmu ya konusurduk [emoji2] ee saadete gec Ali varya suan ciddi sert tepki versen varya şok oluyorum valla senin kadar yumusak bir insan gormedim
Iyi birisin demek istedim.Kirici degil.Herkese karsi iyi ol.Valla Ali kbkma ama sen degismissin biliyormusun.Uzak durdugun şey de itiraf etmemenmi enterasan .Neyse sonucta beni ilgilendirmez .Yok abla kapalı özel msj bölümü abla uzak duruyor sam üstüne gitme lütfen yumuşak derken de ayıp oluyor ben sadece yaşlıları ma yumuşa gim ha şu var sadece allahtan korktugum için allah in kollarını kalplerini laflara kırma maya özen gösteriyorum abla Peygamberimizin izinden Sünnetler ini yerine getirmeye çalışan biriyim sadece
Iyi birisin demek istedim.Kirici degil.Herkese karsi iyi ol.Valla Ali kbkma ama sen degismissin biliyormusun.Uzak durdugun şey de itiraf etmemenmi enterasan .Neyse sonucta beni ilgilendirmez .
Hiç bilmem
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.