---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Teşekkürler (:
'Gülümse :D Prenses 20 Ocak 2012 #42 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. avatar vercemm onaa bu avataranı bepenemedim
Sevda'Lı Bayan Üye 22 Ocak 2012 #43 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Hemen avatarımı degistiriyorumm :d
'-DamLa Bayan Üye 22 Ocak 2012 #46 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Tekrar yorumlayayım Güçlü , sevecen , güleryüzlü , sesi mükemmel olan , benim için fazla degerli birisin
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Tekrar yorumlayayım Güçlü , sevecen , güleryüzlü , sesi mükemmel olan , benim için fazla degerli birisin
Lilith Daughter of the Void Admin 25 Ocak 2012 #48 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Forum dışında içinde ortasında kenarında köşesinde sevdiğim kardeşcağzım. Yüzü gülsün de nerede olursa olsun; Gene gitti. :M
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Forum dışında içinde ortasında kenarında köşesinde sevdiğim kardeşcağzım. Yüzü gülsün de nerede olursa olsun; Gene gitti. :M
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Eyl 2012 #51 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. :I Çok acayip biliyom. hönk
S Stinko Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #52 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. pekk tanımasamdaa ıysınn senn nıckındenn anladımm
'-DamLa Bayan Üye 14 Eyl 2012 #53 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. :I bu sefer gitmemek üzere geldi ama
Sevda'Lı Bayan Üye 14 Eyl 2012 #54 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Byn ChapriSs' Alıntı: :I Çok acayip biliyom. hönk Genişletmek için tıkla ... Bilcen tabi. :m Stinko' Alıntı: pekk tanımasamdaa ıysınn senn nıckındenn anladımm Genişletmek için tıkla ... Eyvallah :d '-DamLa' Alıntı: :I bu sefer gitmemek üzere geldi ama Genişletmek için tıkla ... İnşallah yavrim :d
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Seνdα`Lı. Byn ChapriSs' Alıntı: :I Çok acayip biliyom. hönk Genişletmek için tıkla ... Bilcen tabi. :m Stinko' Alıntı: pekk tanımasamdaa ıysınn senn nıckındenn anladımm Genişletmek için tıkla ... Eyvallah :d '-DamLa' Alıntı: :I bu sefer gitmemek üzere geldi ama Genişletmek için tıkla ... İnşallah yavrim :d