Kafadengi, sempatik, samimi, "filmsever" xD, bol bol paylaşım yapan biri olarak bilirim. :R
Bir de müstakbel modaretör
Kısaca iyisin iyi xD
Konularini Severek okudugum.. Hatta paylasan kisinin sen oldugunu gorunce baslik ilgimi cekmesede illa bi goz atmadan edemediigim tek kisisin :R
Tanismiyoruz ama Umarim en yakin zamanda tanisiriz :R sicakkanli Sevecen birine benziyorsun..
tanidikca gelirim bol bol
opuldun:mhJeF:
seni fazla tanımıyorum ama iyi ve sıcakkanli biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum şaka tabi bu son söylediğim iyisin allah gönlüne göre versin
Canım beniiiim :asigim:
Çok tanımadan yorumumu kısa tutmuştum. Ama şimdi o çenem yine düşebilir. Zaten alışıksın demi sana karşı çenemin düşmesine xD
O kadar tatlı o kadar iyisin ki gözüm kapalı güvenebiliyorum sana.
Bütün derdimi dinleyen, dert ortağı olan hatta bana tatlı tatlı akıllar veren insansın sen.
Kalbin o kadar güzel ki. Böylesine güzel bir insanın sevgisini kazanmak inan bana çok çok güzel bir duygu.
Şu kısa zamanda her zaman yanımda oldun.
İyi ki tanıştım seninle.
Forumda gözümün aradığı üyelerdensin böyle var olduğunda mutlu oluyorum.
Sen de Emel gibi özletme kendini. Çenem düştükçe seninle konuşayım ben. :R
Sen de bana sus deme
Seviyorum seni canım benim. :asigim:
saygı duydugum ınsanlardann..
sıcakkanlı , kendi halinde , sempatik :R
nick çok asil duruyor.
Mathilda nickini hatırlıyorum eskiden buralarda olduğum da İyi biriydin degişmiş olamazsın
Hımm.. İyi biliriz.. Yani iyi bilenlerin yalancısıyız.. :5:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.