Beni Nasıl Bilirsiniz? " Raskolnikov "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Hande ~ "

Kafadengi, sempatik, samimi, "filmsever" xD, bol bol paylaşım yapan biri olarak bilirim. :R
Bir de müstakbel modaretör :D

Kısaca iyisin iyi xD

Kafadengi, sempatik, samimi, "filmsever" xD, bol bol paylaşım yapan biri olarak bilirim. :R
Bir de müstakbel modaretör :D

Kısaca iyisin iyi xD

Sen de öylesin. :Ü

Forumda artık 'filmsever' olarak yalnız anılmıyorsun. xD
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. :R

Konularini Severek okudugum.. Hatta paylasan kisinin sen oldugunu gorunce baslik ilgimi cekmesede illa bi goz atmadan edemediigim tek kisisin :R
Tanismiyoruz ama Umarim en yakin zamanda tanisiriz :R sicakkanli Sevecen birine benziyorsun..

tanidikca gelirim bol bol
opuldun:mhJeF:

Konularini Severek okudugum.. Hatta paylasan kisinin sen oldugunu gorunce baslik ilgimi cekmesede illa bi goz atmadan edemediigim tek kisisin :R
Tanismiyoruz ama Umarim en yakin zamanda tanisiriz :R sicakkanli Sevecen birine benziyorsun..

tanidikca gelirim bol bol
opuldun:mhJeF:

Çok teşekkür ediyorum, öyleyse ne mutlu bana. :utan:

Tanımadan sevdiğim, çok samimi bulduğum birisin sen de, tanışmayı çok isterim. :R

Ben de öptüm.:5p27y:

seni fazla tanımıyorum ama iyi ve sıcakkanli biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum şaka tabi bu son söylediğim :) iyisin allah gönlüne göre versin

seni fazla tanımıyorum ama iyi ve sıcakkanli biri olduğunu düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum şaka tabi bu son söylediğim :) iyisin allah gönlüne göre versin

Tanışmadan böyle bir izlenim verdiysem ne mutlu bana, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. :)

Amin, inşallah. :)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mathilda "

Canım beniiiim :asigim:
Çok tanımadan yorumumu kısa tutmuştum. Ama şimdi o çenem yine düşebilir. Zaten alışıksın demi sana karşı çenemin düşmesine xD
O kadar tatlı o kadar iyisin ki gözüm kapalı güvenebiliyorum sana.
Bütün derdimi dinleyen, dert ortağı olan hatta bana tatlı tatlı akıllar veren insansın sen.
Kalbin o kadar güzel ki. Böylesine güzel bir insanın sevgisini kazanmak inan bana çok çok güzel bir duygu.
Şu kısa zamanda her zaman yanımda oldun.
İyi ki tanıştım seninle.
Forumda gözümün aradığı üyelerdensin böyle var olduğunda mutlu oluyorum. :)
Sen de Emel gibi özletme kendini.:) Çenem düştükçe seninle konuşayım ben. :R
Sen de bana sus deme :D
Seviyorum seni canım benim. :asigim:

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mathilda "

Canım beniiiim :asigim:
Çok tanımadan yorumumu kısa tutmuştum. Ama şimdi o çenem yine düşebilir. Zaten alışıksın demi sana karşı çenemin düşmesine xD
O kadar tatlı o kadar iyisin ki gözüm kapalı güvenebiliyorum sana.
Bütün derdimi dinleyen, dert ortağı olan hatta bana tatlı tatlı akıllar veren insansın sen.
Kalbin o kadar güzel ki. Böylesine güzel bir insanın sevgisini kazanmak inan bana çok çok güzel bir duygu.
Şu kısa zamanda her zaman yanımda oldun.
İyi ki tanıştım seninle.
Forumda gözümün aradığı üyelerdensin böyle var olduğunda mutlu oluyorum. :)
Sen de Emel gibi özletme kendini.:) Çenem düştükçe seninle konuşayım ben. :R
Sen de bana sus deme :D
Seviyorum seni canım benim. :asigim:

Canım benim ya. Çok çok teşekkür ediyorum. Nasıl mutlu oldum okuduğumda anlatamam. Bilmukabele. :Ü

Sen de bu kadar kısa zamanda öyle değerli oldun ki benim için. O samimiyeti kolay kolay bulamıyorum kimsede ben. İyi ki tanışmışız, iyi ki varsın canım dostum. Hep böyle dost kalalım biz. :asigim:

(Hiç sus der miyim ben sana. :H ) :asigim:

Cevap: Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mathilda "

sıcakkanlı , kendi halinde , sempatik :R

Cevap: Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mathilda "

Mathilda nickini hatırlıyorum eskiden buralarda olduğum da :) İyi biriydin degişmiş olamazsın :p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri