---> Beni Nasıl Bilirsiniz? ''Queen2''
çıkarma tabi cano :R
Aklımdan çıkarmam xD
çıkarma tabi cano :R
Aklımdan çıkarmam xD
hahaha cadılığımı zamanla inşallah görmezsin
teşekkür ederim yorumun için
seni nasıl anlatsam ki acaba?
forumda ilk tanıştıklarım arasında ama samimiyeti ve sevimliliği sayesinde hemen kaynaştığım nadide bir çiçek, kılıktan kılığa soksamda orjinaline dokunmadığım ve bana hiç kızmayan bi melek o melek
cana yakın, bana yakın, sıcakkkanlı hoşsohbet ve en önemlisi cici mi cici bi kardeş bi kardeşte ne aranırsa hepsinin mevcut olduğunu düşündüğüm ender insan.. tarafımca bi abi sevgisiyle sevildiğini bil ve sakın unutma...
rica ederim abicim
Muhabbeti konusmayı seven çok tatlı iyi kalpli boğazına düşkün birisin
Şu son kelime olmadı Ferhat boğazıma düşkün değilim ki,asıl sen düşkünsün asıl annen bile demişti hahaha
güzel yorumların için teşekkür ederim
Anlatılmaz mı ki kelimelerlee... Tanıdıkça daha da çok sevdim. Tatlı dilli sevecensin sesin çok hoş insan seninle konuşunca içi kıpır kıpır oluyor Canım bi tanem kısa zamanda dostum olan tatlı şeker insaan seviyorum seniiii
Sevimli , Sıcak kanlı , Samimi , Fazla lafa söze takılmayan , Kendi halinde , Aktif , Çalışkan Bir Üye :R
Hırslı Birine benziyorsun.. Sinirli bir yapın yok.. Öle aman aman her şeye takılmaz kızmazsın..
kızmak için ancak çok fazla canının yanması gerekir. Kinci değilsin ama bir kaç kişiye karşı çok pis öfken varmış gibi bilmem öyle hissettim
hernekadar birbirimizi fazla tanımasakta. Tanıdıgım kadaryıla gayet samimi cana yakın sevimli hoşsohbet birisin.Burada iyiki tanıdım dedigim insanlardan birisin. Gaziantepli oldugun icin ayrı bi sempatim var zaten
aiyy ben nasıl görmedim bunu çokk özür dilerm
evet hemşeri olmamız ayrı bir sempati uyandırıyor
sende aynı cana yakınsın,saygılı,efendi birisin.iyiki tanımışım seni
canım benim yaaa sende öylesin cıvıl cıvıl seninle konuşup,dertleşmek çok iyi geliyor bana,iyiki foruma üye oldum dedirten kişilerdensin iyiki tanıdım seni iyiki iyiki seviyorum seni :love3:
sen hep anlat dinlerim ben canım beniiiiim :eda: Derdin olmasın hiç ama ne istersen anlatabilirsin. Ben de iyi ki tanıdım seni. :love3: Ben de çooook seviyorum senii.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.