Çok iyi biLirim ben sni anLatsam burda roman oLur heraLde çabuk kızar hemen affedersn oLur oLmadık zamanLarda tripLere girersn sinirLi gbi gözüksende asLnda öyLe bri oLmadığını çok iyi biLirim çünküüü hani o kaLbin var ya o kadar saf ve temizkii ama kimseyede göstermessn o ynünü neyse uzatmayım doLar taşar yoksa xD
İzmir'in sıcak kanlı insanlarından
Forumumuzun kurucusu ozkan abimizz..
ilk geldiğim sıralarda semih vasıtası ile konusurduk sonra hemserı olmamızdan dolayı bulusup görüştük..
internet alemindeki herşeyi bilir (işin fırlamalıkları) çok zekidir..
forumdaki yetkili kişileri belli bir süreden sonra kendi ailesi gibi görür , her sorununa çözüm üretir..
askerliğini yapıp geldikten sonra zekası ve konuşma dili sayesinde süper bir işyeri açmıştır (Test edilip onaylandı p)
ilerde çok iyi yerlere geleceğini umuyorum ..
kısacası o benim abim ben onun kardeşiyimdir..
Immm Özkanı nasıl bilirim
Forumun en renkli kişiliği
Tertemiz bi kalbi olduğunu biliyorum Gayet yardımsever ve iyi bi insan
Sevdikleri için sanırım gözü hiçbişey görmeyenlerden ve en önemlisi forumun en çok sevilen ve saygı duyulan kişiliği
Ve bnm konuşurken çekindiğim ve korktuğum tek kişilik
iyi biLiriz.)
asabi, ama cok ii kaLpLi..
sorumLuLuk sahibi, ekmegini tastan cikartan derLer ya
Allah sevdikLerine bagisLasin
özkan;
-Burda sebebini ona borçlu olduğumuz
-Çok zeki
-Mesafeli
-Beyefendi
-Yardımsever
-Saygılı
bir DF sahibi,seni öyle bilirim :R
hiç konuşmuşluğumuz olmadı açıkcası ama iyi Birisidir iLk fırsatta tanışmak diLeğiyLe (
Kurucumuz Özkan abimiz..
Arada bir sinir oluyorum ve korkuyorum senden bazen xD sonraaa ukalasın falan ama iyisin hoşsun yinedeee
İyiki varsın... :2:
Sen olmasan bizde burada olamazdık
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.