Beni nasıl bilirsiniz ? ~mystic~

---> Beni nasıl bilirsiniz ? ~mystic~

Teşekkür ederim :rolleyes:
Yaparım ne olacak ki :R

Seviliyorsam ne mutlu :R
Sağol, fazla gif yapmasını bilmiyorum,kendi öğrendiklerimle :)

Olsun tanımadığın & samimi olmadığın biri bile olsa yapıyorsun. Emeğin çok ve borcumuz var sana karşı :)

Hanım efendi, forumda kimseyle bir sorunu olmayan cici bir kızsın :)
Tanışma fırsatımız olmadı ama yakından tanımayı isterdim :R
Herşey kalbinin güzelliğince olsun :)

Tanışıp Sohbet Etme İmkanımız Olmadı Şimdiye Kadar Ama Takip Ettiğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Şöyle Bilirim :)

Fazlasıyla Olgun, Gayet Saygılı Ve Seviyeli, Nerede Ne Konuşması Gerektiğini Bilen, Sevimli, Ağır Başlı Ve Kibar Birisin. :) Tam Anlamıyla Bir Hanımefendisin. :R

Hayatta Herşey'in Gönlünce Olması Dileğiyle :) Saygılar..

Yanlış anlama kardeşim art niyetim yok.. Meraktan sordum

Sorun yok :R

Hanım efendi, forumda kimseyle bir sorunu olmayan cici bir kızsın :)
Tanışma fırsatımız olmadı ama yakından tanımayı isterdim :R
Herşey kalbinin güzelliğince olsun :)

Teşekkür ederim :rolleyes:
Evet ben de seni görüyorum ama tanımıyoruz birbirimizi,sen de çok seviyeli birisisin :)

Tanışıp Sohbet Etme İmkanımız Olmadı Şimdiye Kadar Ama Takip Ettiğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Şöyle Bilirim :)

Fazlasıyla Olgun, Gayet Saygılı Ve Seviyeli, Nerede Ne Konuşması Gerektiğini Bilen, Sevimli, Ağır Başlı Ve Kibar Birisin. :) Tam Anlamıyla Bir Hanımefendisin. :R

Hayatta Herşey'in Gönlünce Olması Dileğiyle :) Saygılar..

Ooo, o ben miyim? :R
Çok teşekkürler,tanışmadığımız halde bunları duyabiliyorsam senden ne mutlu bana.İzlenimler önemlidir.. :)

gizem.. cok ağırbaslı cok sıcakkanlı cok tatlı bi kız..
reel hayatını en cok merak ettiklerimden biri ayrıca :)
iyiki tanımısım iyiki bu forumda diyebileceklerim arasında..

Pek fazla tanımama rağmen göz gezdirdiğim kadarıyla iyi birisin,ağır başlısın,güzel sohbetin var vs vs :D

Dediğim gibi pek fazla tanımasamda yorum katmak istedim ama ilerde zaman gösterecek inşallah daha net yazmak için :)

Haha :) mesajınıza 1 yıl sonra cevap veriyorum :D çok naziksiniz sağolun KUBRA aynen sen de. 35bucuk sağol isteğin icin

Kendini Ve Kişiliğini Bozmayan Nadir Kişilerden

Kişiliği Oturmuş İnsanlara İhtiyac var.

Kendini Ve Kişiliğini Bozmayan Nadir Kişilerden

Kişiliği Oturmuş İnsanlara İhtiyac var.

Bu sitede zamanında oldukça vakit geçirdim. Hatta üye tarihime bakılırsa bayağı eski olduğum ortaya çıkar. Benim de unutamadığım üyeler var burada. Sen, Özkan, İnci, Doğu, Buğra, Ediz, Semih 2 :) (himes) , Aslı, Betül, Sercan, Emre, Kübra, mypop, casper ve diğerleri + CASUAL; Kadir...

Hepinizi hala ayrı ayrı hatırlıyorum. Ve iyi ki sizleri tanımışım. Bu tür şeyler duymak gerçekten benim için büyük ayrıcalık. Teşekkür ederim Semih...

Bu sitede zamanında oldukça vakit geçirdim. Hatta üye tarihime bakılırsa bayağı eski olduğum ortaya çıkar. Benim de unutamadığım üyeler var burada. Sen, Özkan, İnci, Doğu, Buğra, Ediz, Semih 2 :) (himes) , Aslı, Betül, Sercan, Emre, Kübra, mypop, casper ve diğerleri + CASUAL; Kadir...

Hepinizi hala ayrı ayrı hatırlıyorum. Ve iyi ki sizleri tanımışım. Bu tür şeyler duymak gerçekten benim için büyük ayrıcalık. Teşekkür ederim Semih...

Eskisi Gibi Forumamı Girmiyorsun

İnternete mi?

Eğer Foruma Girmiyorsan Üzülürüm Gerçekten.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri