Beni Nasıl Bilirsiniz ? "madem"

madem

Kayıtlı Üye
Yeni sayılırım. Pek tanıyan çıkacağını zannetmiyorum ama tanıyan da nasıl tanımış merak ettim. evet asıl soruya gelelim Beni nasıl bilirsiniz ? :)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? "madem"

madem arkadasim sen kisisel sayfani actinmi ?sahsen hakkinda bilgilerim sakin ve sicakkanli olman.Alanyali olman.Sabirli olman,iyi davranman. bildigim bu kadar zamanla iyi taniyip yazarizz :)

Tanismiyoruz Ama Sesiz Birine Benziyorsun...

Ilerki Günlerde Detayli Anlatirim Artik:)))

Ama Nickini Hep Madam Diye Okuyup Seni Bayan Saniyorum xD

madem arkadasim sen kisisel sayfani actinmi ?sahsen hakkinda bilgilerim sakin ve sicakkanli olman.Alanyali olman.Sabirli olman,iyi davranman. bildigim bu kadar zamanla iyi taniyip yazarizz :)

teşekkür ederim :) yok açmadım daha iyi fikir aslında açayım bende kedni sayfamı :)

Tanismiyoruz Ama Sesiz Birine Benziyorsun...

Ilerki Günlerde Detayli Anlatirim Artik:)))

Ama Nickini Hep Madam Diye Okuyup Seni Bayan Saniyorum xD

hahaha ismimim kısaltılmışı madem ama ben de şuan farkettim yanlış okumaya çok müsait :D

Tanımıyorum Ama Sessiz Sakin Kendi Halinde Birisiniz

bı ıtırafta bulanayım mı ? senı yaslı sanmıstm :) kısısel sayfanda yasını gordum :D

cok olgun masallah bak bak hakkinda nelerr diyorlar beyfendi valla. ayni avatarindaki gibii :)

cok olgun masallah bak bak hakkinda nelerr diyorlar beyfendi valla. ayni avatarindaki gibii :)

yok efenim o sizin olgunluğunuz :) avatar için de tekrar tekrar teşekkürler bu arada çok hoşuma gitti. kendi resmimi koyana kadar sanırım bu avatarla takılacağım :)

Bal_böceğine katılıyorum bende yorumlardan dolayı öyle sandım gerçi hala yaşını bilmiyorum :D forumdaki en aklı basında üyelerden biri.Seviliyosun kardeşim hayatında DAİMA başarılar

Bal_böceğine katılıyorum bende yorumlardan dolayı öyle sandım gerçi hala yaşını bilmiyorum :D forumdaki en aklı basında üyelerden biri.Seviliyosun kardeşim hayatında DAİMA başarılar

sağolasın kardeşim eyvallah :)

allah allah niye oyle olduki 18 yaşındayım ben yaşlı değilim yani hem yaşlansam bile ruhu genç kalcak insanlardanım ben :D :D

tamam işte genciz hepimiz insan 60 ına gelmeden yaşlanırmı yahu :D :D

Cana yakın birisin gibi geliyor bana.:)
Konuşmayı seviyorsun, boş konuşmuyorsun.
Tanıdıkça yazarım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri