![]() |
![]() |
tamda beni özetledinxD
tşkler
tşkler yorum içi
tanışalım arkadaşım:Ü
ben rabia.senin adın?
meleklik sana çok yakışıcakxdxd
çünkü ben iyiyim:d:d:d
yaşım 20 canım biraz geç yazdım ama görmezden gel artıkınxDdilek
yasin kac ?
sağol canımmmm:50:herkesle değil sadece tanışmak istedklerime öyle dedim ve tanıştımda:Üseninde herşey gönlünce olsun yüreğine sağlıkO bir Rabia
Bugün tanıştık benle tanışmak istiyomuş gerçi aldığım duyumlara göre herkesle tanışmayı seven birisi :H Buda onun sıcakkanlılığını gösterirŞuana kadar hiç sorun yaşamadık yşamayızda inşallah :R
Herşey gönlünce olsun canım =)
canım benimmmmmmmm:2:sende öylesinnnsen forumun kalpi' sin cnm bnm. <3
tşkler canım bende senin hakkında aynı şeyleri düşünüyorum:Üşu aşık kelimesinide bastıra bastıra söylemesen tam olcak:IBaya yetersiz buldum yazdıklarımı :H
Ozamandan bu zamana cok zaman gecmedi ama baya bi kaynaştık seninle
Sıcak tavırların,hoş sohbetinle sevdirdin hemen kendini
Foruma girdiğimde muhabbet için aradığım yüzlerdensin :Ü
Bide aşıksın :I
Gelicem yine :50:
çok sevgili adminimin hakkımda böyle düşündüğünü öğrenmek çok mutlu etti benixDÇok tatlı, canayakın, güler yüzlü bilirim
Pozitif ve enerjik aynı zamanda :106:
sana yazmıştım ben ama artık çok şey değişti öncekinde seni iyiki tanımışım dedim o hala geçerli ayrıca artık bundan sonra hayatımsın sen benim ve hep en sevdiğim olarak kalıcaksın :Ü
sen çok tatlı eylenceli hep pozitif olmaya seven birisin canım seni böyle tanıdım umarım hayatta istedgin herşey hayırlısıyla gerçekleşir
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.