bakalım forumda kimler beni biliyohahaha
leydi91 Bayan Üye 16 Eyl 2011 #1 bakalım forumda kimler beni biliyohahaha Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Eyl 2011
M Mastor Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #2 ---> beni bilirmisiniz Yenisin, ama çabuk alıştın forum'a. Oyunları seviyorsun Sıcak kanlı ve güler yüzlüsün, etrafına pozitif elektrik dağıtıyorsun. :106:
---> beni bilirmisiniz Yenisin, ama çabuk alıştın forum'a. Oyunları seviyorsun Sıcak kanlı ve güler yüzlüsün, etrafına pozitif elektrik dağıtıyorsun. :106:
leydi91 Bayan Üye 16 Eyl 2011 #3 ---> beni bilirmisiniz tekkürler beratcımsizin sayanizde hemen alıştım
' Kors@N Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #4 ---> beni bilirmisiniz Sıcakkanlı,güleryüzlü,oyunsever,konuşkan,yeni bir üye diye bilirim şimdilik bu kadar
---> beni bilirmisiniz Sıcakkanlı,güleryüzlü,oyunsever,konuşkan,yeni bir üye diye bilirim şimdilik bu kadar
leydi91 Bayan Üye 16 Eyl 2011 #5 ---> beni bilirmisiniz tşk ediyorum.çok sağol değerli yorumların için
bluee Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #6 ---> beni bilirmisiniz çok severim kendisini iyi niyetli sıcak kanlı kısa sürede foruma hemen ayak uyduran biri.iyi ki üye olmuşun foruma iyiki seni tanımışım rabiacım
---> beni bilirmisiniz çok severim kendisini iyi niyetli sıcak kanlı kısa sürede foruma hemen ayak uyduran biri.iyi ki üye olmuşun foruma iyiki seni tanımışım rabiacım
E eylulecem Bayan Üye 16 Eyl 2011 #8 ---> beni bilirmisiniz bebeğim benim yaaaaaa iLk bana aLıştı oo çok sewiorm yaa üye oLur oLmz kaynaştığım nadir insanLardan muaahhhh
---> beni bilirmisiniz bebeğim benim yaaaaaa iLk bana aLıştı oo çok sewiorm yaa üye oLur oLmz kaynaştığım nadir insanLardan muaahhhh
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 16 Eyl 2011 #9 ---> beni bilirmisiniz ' Kors@N' Alıntı: Sıcakkanlı,güleryüzlü,oyunsever,konuşkan,yeni bir üye diye bilirim şimdilik bu kadar Genişletmek için tıkla ... .
---> beni bilirmisiniz ' Kors@N' Alıntı: Sıcakkanlı,güleryüzlü,oyunsever,konuşkan,yeni bir üye diye bilirim şimdilik bu kadar Genişletmek için tıkla ... .
H HaDeS Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #11 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 tam olarak tanisma firsati bulmadim lakin.. guzel konulara deginiyosun
---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 tam olarak tanisma firsati bulmadim lakin.. guzel konulara deginiyosun
R0hAt Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #15 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 iyi çok geniş bir kavramdır bütün iltifatları içine alır Yanlız zıt ∉ iyi
---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 iyi çok geniş bir kavramdır bütün iltifatları içine alır Yanlız zıt ∉ iyi
filterfunk Bayan Üye 19 Eyl 2011 #16 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 iyi biliriz xD... çok tatlı bir insana benziyor.
leydi91 Bayan Üye 19 Eyl 2011 #18 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 tşk ederim adını bilmediğim filtefunk nickli arkadaşım
leydi91 Bayan Üye 19 Eyl 2011 #20 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz? leydi91 ben başlığı öyle yazmamıştım ama düzeltmişsinizxDxD