![]() |
![]() |
alın size bi melek daha iste
cok güclü cok aklıbasında bi kız.. mutluluğu sonuna kadar hakediyo![]()
iyiki varsın ~
Bu Konuya Nasıl Yorum Yapmamışım Ben Yahup Kendimden Utandım Şuan
Neyse Bi Kafamı Toparlayıp Geleyim Daha Sonra. Şuan Anlatım Modunda Değilim xD
Şimdi Efendim Elimden Geldiğince Kısaca Anlatmaya Çalışayım![]()
Öncelikle Sen Aşırı Derecede Duygusal Birisin Nur'cum. Neşeli Bir Anında Bile Aniden Hüzünlenebiliyorsun. Kalbin O Kadar Narin Ve Hassas ki Çok Hafif Bir Sam Yeli Dahi Onu Acıtmaya Yetebilir. Her Zaman Duygu Yüklü Bir Şiir Gibi Görüyorum Seni, Fazlasıyla Naif Ve Bir O Kadar Masum..
Tertemiz Bir Yüreğin Ve Bir Kar Tanesi Kadar Bembeyaz Bir Kişiliğin Var.. Dalında Yeni Açan Bir Tomurcuk Gibisin. Öylesine Saf Ve Öylesine Temiz. Hiçbir Sayfasına El Sürülmemiş Bir Kitap Gibisin. Herşeyinle Pırıl Pırıl Ve Öylesine Berrak.. İsmin Zaten Fazlasıyla Açıklıyor Seni, Konuşmaya Ne Gerek![]()
Her Zaman İyi Niyetlisin, Samimisin, Doğalsın, Sıcak Kanlısın, Cana Yakın Değil Can'ın Ta Kendisisin.Seninle Bugüne Kadar Birçok Kez Sohbet Ettik, Konuştuk, Dertleştik. Ama İnan Bana Seninle Bir Defa Sohbet Eden Birisi Bile Bunları Anında Farkeder.. O Kadar Masum Ve İçtensin ki Kelimelerle Anlatmak İmkansız Gibi..
Çok Ama Çok Değerlisin Nur'cumFazlasıyla Seviliyorsun Ve Her Daim Sevileceksin.. Dilerim Hayatta Herşey Gönlünce Olur.. Mutluluk Ve Huzur Hiçbir Zaman Peşini Bırakmasın.. Yüzünün Her Zaman Gülmesi Dileğiyle..
Sende Biliyorsun Her Zaman Kardeşimsin Ve Hep Yanındayım.. Mutlu Ol, Mutlu Kal, Mutlu Yaşa.
![]()
Sevgi Ve Saygılarımla..
Sanırım havalısınşaka tabiki.
Pek tanıma fırsatım olması ama iyi bir forum kullanıcısısın
eskilerdensin severdim seni. iyi birisin.
♥ ԼคԼ ♥;3306874' Alıntı:Uzun uzun sohbetler edemedik seninle. Kısa bir tanışmamız oldu ama ben seni sevdim içten samimi ve güler yüzlüsün canım![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.