beni nasıl bilirsiniz? gözdee

---> beni nasıl bilirsiniz? gözdee

2miz bir fidanın güller aççan dalıyız diyerek başlıyorum satırlarımaa...:) mektup yazıyo gibi oldu ama olsun...neysee

Çok sıcak kanlı hoşgürülü alıngan oluvesende çok tatlı birisin gari..:) İçinin güzellegi dışına yansıdıgını düşünüyorum rabbim gülümsemelerini yüzünden eksik etmesin...Kendini bazen salsanda hayattan bıkmış moda gelsende çabuk toparlıyosun...Herşey gönlünce olsun güzel kızım benim..:)

2miz bir fidanın güller aççan dalıyız diyerek başlıyorum satırlarımaa...:) mektup yazıyo gibi oldu ama olsun...neysee

Çok sıcak kanlı hoşgürülü alıngan oluvesende çok tatlı birisin gari..:) İçinin güzellegi dışına yansıdıgını düşünüyorum rabbim gülümsemelerini yüzünden eksik etmesin...Kendini bazen salsanda hayattan bıkmış moda gelsende çabuk toparlıyosun...Herşey gönlünce olsun güzel kızım benim..:)

girişin gözel oluvemiş :)

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :106: :)

Daha seni az taniyorum ama tanidigim kadariyla sicak kanli caliskan bir Kizsin :)

Eveet ben geldiim
yehuuu.gif

Sayfana hiçbişey yazmamışım utandım kendimden ya
shy2.gif

Tam dayaklık biriyim dimi /*
delu.gif

Nerden başlasam bilmiyorum söylencek o kadar çok şey var ki
Öncelikle şöyle başlangıç yapmak istiyorum ;
Sen benim öz kardeşim gibi sevdiğim , sıcak kanlı, sempatik, tatlı ayrıca tam benim kafa dengim birisin
ihi.gif

Seni tanıdığım için, senin gibi biriyle arkadaş, kardeş olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. :R
Seninle çok güzel günlerimiz geçti ( bi an kendimi yaşlanmış gibi hissettim xD ), umarım daha nice beraberliğimiz olur kopamam senden xD​
Ayrılsaak Ölürüz Biiiz
9182.gif

Öhöm öhö neyse nerde kalmıştım espirilerinle, anlattığın anılarınla ve daha bi çok şeyle beni gülmekten öldürüyosun ( ayol sana bişey hatırlatıyor mu ?
expression.gif
) :I
Uzun lafın kısası (UL) :I Seni tanımak çok güzel en içten düşüncelerimle söylüyorum bunları İyiki varsın ve İyiki seni tanımışım
papatya.gif

Ha bak unutmadan söylim böyle espirilerle devam edersen beni geçiceksin
1191.gif

Neyse tamam kızma gidiyorum ben sayfanı işgal ettim
koykak.gif

Ama kurtuluşun yok benden geri döncem bi ara.
cry.gif

Herşey için teşekkür ederim beni o kadar güldürüyosun ki Allah'ta senin yüzünü güldürsün, herşey gönlüne göre olsun, şunu hiç unutma
Çook Seviliyosuun .
secret.gif

Canımsın, Karşim
mavigul.gif

Eveet ben geldiim
yehuuu.gif

Sayfana hiçbişey yazmamışım utandım kendimden ya
shy2.gif

Tam dayaklık biriyim dimi /*
delu.gif

Nerden başlasam bilmiyorum söylencek o kadar çok şey var ki
Öncelikle şöyle başlangıç yapmak istiyorum ;
Sen benim öz kardeşim gibi sevdiğim , sıcak kanlı, sempatik, tatlı ayrıca tam benim kafa dengim birisin
ihi.gif

Seni tanıdığım için, senin gibi biriyle arkadaş, kardeş olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. :R
Seninle çok güzel günlerimiz geçti ( bi an kendimi yaşlanmış gibi hissettim xD ), umarım daha nice beraberliğimiz olur kopamam senden xD​
Ayrılsaak Ölürüz Biiiz
9182.gif

Öhöm öhö neyse nerde kalmıştım espirilerinle, anlattığın anılarınla ve daha bi çok şeyle beni gülmekten öldürüyosun ( ayol sana bişey hatırlatıyor mu ?
expression.gif
) :I
Uzun lafın kısası (UL) :I Seni tanımak çok güzel en içten düşüncelerimle söylüyorum bunları İyiki varsın ve İyiki seni tanımışım
papatya.gif

Ha bak unutmadan söylim böyle espirilerle devam edersen beni geçiceksin
1191.gif

Neyse tamam kızma gidiyorum ben sayfanı işgal ettim
koykak.gif

Ama kurtuluşun yok benden geri döncem bi ara.
cry.gif

Herşey için teşekkür ederim beni o kadar güldürüyosun ki Allah'ta senin yüzünü güldürsün, herşey gönlüne göre olsun, şunu hiç unutma
Çook Seviliyosuun .
secret.gif

Canımsın, Karşim
mavigul.gif

Canımmmm benim (((:)

Çok mutlu oldum, sen de iyi ki varsın ben de seni iyi ki tanımışım senin ye yüzün hep gülsün vesaire vesaire ne düşünüyosan kat kat fazlası senin olsun seni çok seviyorum, çok teşekkür ederim (:)

Dayaklık da olsan , arada soğuk espriler de yapsan, bazen beni hayattan da soğutsan, biliyosun ki cansın :49:

Son düzenleme:

Tartismalarda en cok didistigim ama ama bunu kisisellestirmeyen baska konulara tasimayan nadir uyelerden birtanesisin. Bu huyunu seviyorum ama cogu kisi boyle degil. Bir insani tartismalarda yaptigi yorumlarla yargilayan cok kisi var.

Sirin birisin tatli birisin dis gorunus olarak. Ic olarakta iyi birisin.
Zit goruslerdeyiz :) kendimizi alkoyamiyoruz yazmaktan ama eminimki bu konuda sen beni bende seni anliyoruz. Cunku sende ben gibi yazmadan edemiyorsun :)

Iyi birisin. Seviliyorsun tarafimdan. Ne dusundugun nasil dusundugun politika konusunda umurumda degil :) yani tartisma konularinda umurumda ama guncel olarak umurumda degil :)
Iyiki varsin

Tartismalarda en cok didistigim ama ama bunu kisisellestirmeyen baska konulara tasimayan nadir uyelerden birtanesisin. Bu huyunu seviyorum ama cogu kisi boyle degil. Bir insani tartismalarda yaptigi yorumlarla yargilayan cok kisi var.

Sirin birisin tatli birisin dis gorunus olarak. Ic olarakta iyi birisin.
Zit goruslerdeyiz :) kendimizi alkoyamiyoruz yazmaktan ama eminimki bu konuda sen beni bende seni anliyoruz. Cunku sende ben gibi yazmadan edemiyorsun :)

Iyi birisin. Seviliyorsun tarafimdan. Ne dusundugun nasil dusundugun politika konusunda umurumda degil :) yani tartisma konularinda umurumda ama guncel olarak umurumda degil :)
Iyiki varsin

Coook tesekkur ederim , dusunceler karsilikli , sen de iyi ki varsin : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri