beni nasıl bilirsiniz? gözdee

Gözde'

Bayan Üye
bu kısa sürede az da doğru tanıtabilmişim mi kendimi bakalım
beni bana tanıtın:)

Son düzenleme:
---> beni nasıl bilirsiniz? gözdee

aktif,sohbeti seven,canayakın,sevimli ama genel olarak ciddisin :)
şimdilik bu kadar tanıdıkça yazarım

Seni Nasıl Bilirim.. :)
Bulunduğu Ortama Çabuk Uyum Sağlayabilen, Gece Sohbetini Seven, Dikkat Çekebilen, Yeni Tanıştığı Kişilere Bile Sıcak Davranan, Gülümsemeyi Seven, Kendini Bilen Sempatik Ve Bilgili Birisin.. :)

Seni Nasıl Bilirim.. :)
Bulunduğu Ortama Çabuk Uyum Sağlayabilen, Gece Sohbetini Seven, Dikkat Çekebilen, Yeni Tanıştığı Kişilere Bile Sıcak Davranan, Gülümsemeyi Seven, Kendini Bilen Sempatik Ve Bilgili Birisin.. :)

:) teşekkür ederim :)

ıyıı bılırızz :D:D sevımlı eglencelıı yasına gore bayaaa bı olgun bılgılı bırısıı sevdım kendısınıı :D

İyisin yaşına göre çok daha olgunsun kimle nasıl konuşulması gerektiğini biliyosun.

şimdilik bu kadar :)

ıyıı bılırızz :D:D sevımlı eglencelıı yasına gore bayaaa bı olgun bılgılı bırısıı sevdım kendısınıı :D

teşekkür ederim barış :)

teşekkür ederim dilek :)

İyisin yaşına göre çok daha olgunsun kimle nasıl konuşulması gerektiğini biliyosun.

şimdilik bu kadar :)

teşekkür ederim (:)

İlk başlarda ters düşmüş gibi olsakta şimdilerde takip ettiğim üyelerin başında gelyorsun, sohbetin hoş aynı kendin gibi : ) İyiki varsın

WнιтєRσσт;3605131' Alıntı:
İlk başlarda ters düşmüş gibi olsakta şimdilerde takip ettiğim üyelerin başında gelyorsun, sohbetin hoş aynı kendin gibi : ) İyiki varsın

biraz öyle oldu evet ama sildirebildiysem benimle ilgili baştaki düşüncelerini sana, ne mutlu bana , teşekkür ederim :) sen de iyiki varsın

İyi birisin :) Forumdaki kalıcılığın umarım devam eder :) Şimdilik bu kadar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri