Beni Nasıl BiLirsiniz? ' Esra '

---> Beni Nasıl BiLirsiniz? ' Esra '

AnıLımm, canım benimm :)

önceLikLe tşk ederim kardeşim :)
Seen tam anLamıyLa kafa dengisin iyi bir arkadaşsın!
yaşıtLarına göre çok oLgun ve anLayışLısın!
çok değerLisin bende kardeşim.
evet bende cok isterdim ev arkadasim oLmani, Şeboyu son ses açıp dinLemeyi :D

kopmucaz emin oL bnde seni seviyorum kardeşimm benimm :50:

((:)

Esra ;

-Çok tatlı
-Güzel
-Neşeli
-Sempatik
-Kıdemli

bir prenses üyemizsin seni öyle bilirim :R

Edepli , saygılı , inatçı , içi dışı bir güzellik abidesi .p

İyi biliriz vesselam (.

Esra'm Ben Bu Konuyu Nasıl Atlamışım Yahu :)

Sen Çok Ama Çok İyi Birisin, Çok Güzel Ve Temiz Bir Kalbe Sahipsin.
Her Zaman Saygılı, Seviyeli, Dürüst, Samimi Ve Doğalsın. :)
Seninle Ufak Bir Sohbet Eden Birisi Bile Ne Kadar İçten Olduğunu Anında Anlar. :)
O Kadar İçten Ve Cana Yakınsın ki Bunu Nasıl Anlatacağımı Bilemiyorum. Anlatılmaz Yaşanır Diyelim En İyisi :)

Gece Muhabbetlerinin Olmazsa Olmazısın :) Bizim Gececi Grubun En Değerli Ve En Kıymetli Üyelerinin En Başında Geliyorsun :) xD

Dilerim Hayatta Herşey Gönlünce Olur Esra'cım :) Yüzünden Tebessümlerin Eksik Olmaması Dileğiyle.. İyiki Tanımışım Seni :R Fazlasıyla Değerlisin Ve Oldukça Seviliyorsun :50:

Saygılarımla :)

Esra'm Ben Bu Konuyu Nasıl Atlamışım Yahu :)

Sen Çok Ama Çok İyi Birisin, Çok Güzel Ve Temiz Bir Kalbe Sahipsin.
Her Zaman Saygılı, Seviyeli, Dürüst, Samimi Ve Doğalsın. :)
Seninle Ufak Bir Sohbet Eden Birisi Bile Ne Kadar İçten Olduğunu Anında Anlar. :)
O Kadar İçten Ve Cana Yakınsın ki Bunu Nasıl Anlatacağımı Bilemiyorum. Anlatılmaz Yaşanır Diyelim En İyisi :)

Gece Muhabbetlerinin Olmazsa Olmazısın :) Bizim Gececi Grubun En Değerli Ve En Kıymetli Üyelerinin En Başında Geliyorsun :) xD

Dilerim Hayatta Herşey Gönlünce Olur Esra'cım :) Yüzünden Tebessümlerin Eksik Olmaması Dileğiyle.. İyiki Tanımışım Seni :R Fazlasıyla Değerlisin Ve Oldukça Seviliyorsun :50:

Saygılarımla :)

Bende ne zaman buraya geLip hakkimda düsünceLerini yazma zahmetinde buLuncak diyordum:pp

ÖnceLikLe cok saol Emre'm.
Gececiyiz evet, yarasaLarin basini cekiorum:D
Sonra sen sonrada adasimxD

Sende bu forumda sahsim ve herkes tarafindan seviLen, kimseyLe bir munakasasi olmayan, yuregi temiz.. adam gibi adamsin! : )
Sende fazLasiyLa seviLiyorsun, cok degerLisin :)

Magduruzda magduruz xD

Bende ne zaman buraya geLip hakkimda düsünceLerini yazma zahmetinde buLuncak diyordum:pp

ÖnceLikLe cok saol Emre'm.
Gececiyiz evet, yarasaLarin basini cekiorum:D
Sonra sen sonrada adasimxD

Sende bu forumda sahsim ve herkes tarafindan seviLen, kimseyLe bir munakasasi olmayan, yuregi temiz.. adam gibi adamsin! : )
Sende fazLasiyLa seviLiyorsun, cok degerLisin :)

Magduruzda magduruz xD

Hmm.. Demek Bekleniyordum :) :pp

Sende Sağol Canım. Daha Fazlasını Hakediyorsun Sen. Aslında Daha Ayrıntılı Bir Yorum Yapardım Ama Yazmak İçin Geç Kaldığımı Farkedince Acele Ettim :)
Hakkımda Düşündüklerin İçin Çok Teşekkür Ediyorum Sana :R Sevgine Layık Olmaya Çalışacağım xD :)

Ayrıca Bi Ara Kurtulalım Artık Şu Mağdurluktan Esra 'm xD

Hmm.. Demek Bekleniyordum :) :pp

Sende Sağol Canım. Daha Fazlasını Hakediyorsun Sen. Aslında Daha Ayrıntılı Bir Yorum Yapardım Ama Yazmak İçin Geç Kaldığımı Farkedince Acele Ettim :)
Hakkımda Düşündüklerin İçin Çok Teşekkür Ediyorum Sana :R Sevgine Layık Olmaya Çalışacağım xD :)

Ayrıca Bi Ara Kurtulalım Artık Şu Mağdurluktan Esra 'm xD

Benim yazdikLarim ne ki daha sayfana geLip uzunca düsünceLerimi dükecegim :)
MagdurLuktan kurtuLmamiza daha var anca okul bitince, sen beni birakip kurtulcan ama :(xD
Rica ederim sen sevgiLerin en fazLasina layiksin. :
)

ben paragraf yazamayacam kusura bakmaxD
Çok iyi bi insansın orası aşikar :) temiz kalplisin herkesle aran iyi görünüyor Allah herşeyi gönlünce versin :)

ben paragraf yazamayacam kusura bakmaxD
Çok iyi bi insansın orası aşikar :) temiz kalplisin herkesle aran iyi görünüyor Allah herşeyi gönlünce versin :)

Hmm paragraf yazmis kadar oLdun :)
Sende aciksözLü ve neseLi tavirLarinla dikkatimi cekmistin.
Icin disin bir bide :)
Mantiyi cok seviorum, mantidas dicem sana xD
Saolasin düsüncelerin icin ;)
Amin cümLemize ins :)

Öncelikle çok hanımefendi birisin , ağır başlı , nerede ne konuşulacağını bilen , iyi birisin , Allah gönlüne göre versin güzel kardeşim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri