Beni Nasıl Bilirsiniz ? duygusuz

---> Beni Nasıl Bilirsiniz -'birgül-

ayrıca farkının farkında olması kendisinin zeki oldgunu gösteriyor en zeki üye =))

buraya yazacaklarım şaşırtabilir ;

forumun en güzeli en makarası en güldüreni en oturaklısı en çok bana benzeyen biraz ilgi görmedimi sinirlenen benim gibi ilgiyi seven hafif marka takıntısı olan agzı biraz bozukmuş hakkında herşeyi araştırma gereği duydugum ilgimi çeken piremses üye :eda:

ayrıca farkının farkında olması kendisinin zeki oldgunu gösteriyor en zeki üye =))

şuan yanaklarım kızardııı beee :)
sağolll canımcım yorumların için :)
yeni olupta birini hemen benimseyemem ama sen farklı cıktınn :)
sağoll :D

''Dost'' kelimesini kullanabileceğim nadir insan
seni seviyorum bebeğim xD

iyi biri birz deli dolu gercek bir dost diyebilecegim bir insan

cana yakın delikanlıdır :D

pek tanımıyorum ama goerdügm kadaruyla sıcak bir insan iiyi yardım dinlemeyi seven biri ne benziyor
iyi biliriz kendisini kısaca melek misali derler ya melegin insan versiyonu diyelim :)

iyi biri birz deli dolu gercek bir dost diyebilecegim bir insan

cana yakın delikanlıdır :D

pek tanımıyorum ama goerdügm kadaruyla sıcak bir insan iiyi yardım dinlemeyi seven biri ne benziyor
iyi biliriz kendisini kısaca melek misali derler ya melegin insan versiyonu diyelim :)

sağolll :98xz7:

:) eyvallah... gercektende oylesin ve umarim bir ömür boyle kalirsin. Hayat karsina ne cikarirsa çıkarsın dimdik durmaktan vazgecme. Insan bir kere egildimi busefer yere sermeye çalışıyorlar. Hic birseye hic kimse icin taviz verme hayatindan. Suanki konumundan. Hep boyle delikanli kal. Dimdik.

:) eyvallah... gercektende oylesin ve umarim bir ömür boyle kalirsin. Hayat karsina ne cikarirsa çıkarsın dimdik durmaktan vazgecme. Insan bir kere egildimi busefer yere sermeye çalışıyorlar. Hic birseye hic kimse icin taviz verme hayatindan. Suanki konumundan. Hep boyle delikanli kal. Dimdik.

inşallah :)
müdürümle bile kavga eden insanım ben :D

inşallah :)
müdürümle bile kavga eden insanım ben :D

Gerekiyorsa etmelisin.
Ablama benziyorsun. O'da direktorlerle kavga ediyor :) koskoca postane ablamla baş edemiyor kovmanin yollarini ariyorlar :)
Ama kovamiyorlarda :)) oradada pek kimse hakkini aramiyor korkuyorlar bazen helede seflerine direktorlerine karşı. Ablam en üst duzeydeki yoneticiyle bile kavga ediyor hakli olsada olmasada :) onlarda kovmanin yollarini ariyor :)
Hollandada kolay degil kadrolu birini kovmak :)

Afferim Türk kadini boyle olmali...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri