beni nasıl bilirsiniz-duyguMuhtar

---> beni nasıl bilirsiniz-duyguMuhtar

güzel, cana yakın, tekrar güzel, uyumlu giyinen, fotograf çektirmeyi çok seven bi arkadaşımız

İyi ve güzel bir insansın , Allahım kalbindeki güzelliği yüzüne yansıtmış :) Umarım söylediklerimde hatalı olmam ve zamanla bunu daha iyice de gösterirsin :)

çok sempatik , sıcakkanlı bir o kadarda güzel bi kızsın (= Hanım hanımcıksın (= Yılmaz'ın da dediği gibi uğraşları güzel olan bir insansın :) Allah sahibine bağışlasın :) Footoğrafındaki gibi hep gülümse inşallah (= iyi ki tanıdım seni (=

çok sempatik , sıcakkanlı bir o kadarda güzel bi kızsın (= Hanım hanımcıksın (= Yılmaz'ın da dediği gibi uğraşları güzel olan bir insansın :) Allah sahibine bağışlasın :) Footoğrafındaki gibi hep gülümse inşallah (= iyi ki tanıdım seni (=

teşekkür ederim tatlım :Ü
bende senı tanııdıgıma cok sevındım :)

Samimi, aktif , hanım üyelerden birisin...Güzel şeylerle ilgileniyorsun hayat görüşün güzel...insanlara deger veren birisin diye tahmin ediyorum okudugun bölüm çok güzel inşallah en kısa sürede ögretmen olursun...Güzelligin ve giyim tarzına ben deginmeyeyim onlar gelip geçici şeyler yüregi güzel olan insan sayısı az, yüregindeki güzelligin gelip geçmemesi dilegiyle...aramıza katıldıgın için kendi adıma mutluyum...Sevgiler )

Samimi, aktif , hanım üyelerden birisin...Güzel şeylerle ilgileniyorsun hayat görüşün güzel...insanlara deger veren birisin diye tahmin ediyorum okudugun bölüm çok güzel inşallah en kısa sürede ögretmen olursun...Güzelligin ve giyim tarzına ben deginmeyeyim onlar gelip geçici şeyler yüregi güzel olan insan sayısı az, yüregindeki güzelligin gelip geçmemesi dilegiyle...aramıza katıldıgın için kendi adıma mutluyum...Sevgiler )

çok teşekkür ederim ablacım :Ü
inşallah dualarında benıde eksık etme bıan once bıtsın su okul :)
bende burda oldugum ıcın cok mutluyum :Ü

Ozetle gokkussgimsin gokkusagi diyorum sana cunki cok renklisin, cok samimi ve candansin. Birqzda erzurumlulara benziyorsun. Caykolikligin mesela :)
Civil cvilsin. Seviliyorsun

çok teşekkür ederim ablacım :Ü
inşallah dualarında benıde eksık etme bıan once bıtsın su okul :)
bende burda oldugum ıcın cok mutluyum :Ü

rica ederim canım ) dualar karşılıklı olsun her zaman ihtiyacımız var dualara...sende bana dua et...Allah gönlüne göre versin:106:

Bıcır bıcır , tatlı mı tatlı , şeker mi şeker , güzel mi güzel çok cana yakın bi kızsın :)
Çok canlar yakarsın senn ;)
Allah sahibine bağışlasın canım seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah ilerde daha yakından tanıma fırsatı bulurum seni :Ü

Ozetle gokkussgimsin gokkusagi diyorum sana cunki cok renklisin, cok samimi ve candansin. Birqzda erzurumlulara benziyorsun. Caykolikligin mesela :)
Civil cvilsin. Seviliyorsun

herkez erzurumlumusuun dıo zaten :)
ama sakaryalıyım :Ü
umarım ömrum de gökkusagı kadar guzel gecer bana şans getırsırsın :Ü

Bıcır bıcır , tatlı mı tatlı , şeker mi şeker , güzel mi güzel çok cana yakın bi kızsın :)
Çok canlar yakarsın senn ;)
Allah sahibine bağışlasın canım seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah ilerde daha yakından tanıma fırsatı bulurum seni :Ü

tesekkur ederim tatlım :)
valla pek can yakma taraftarı değilim herkezden uzak duruyorum böyle iyi :)
ben gerçek aşkımı arıyorum bulunca şahit olursun :D
bende senı yakından tanımak ısterım hatta model ol bana :D

herkez erzurumlumusuun dıo zaten :)
ama sakaryalıyım :Ü
umarım ömrum de gökkusagı kadar guzel gecer bana şans getırsırsın :Ü

Ins canim. Bu arada haftanin uyesi olmani kutlayacagim ama almanyadan misafirler geldi, gecede ablamlarda kalicam o yuzden giremiyorum. 10 gun ben biraz iptalim. Bi arada merak edersin diye diyorum dayanamadim benimkini aradim. Gorusuyoruz yine ve yuzum yine guluyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri