![]() |
![]() |
hehe bosversene aman unuttum bile[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] sinir bozucu flnmisim duyduguma gore bide sogukmusum . Soyle bakalm neden sinirlerini bozdum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında söyle diyelim Melikşah hani burada cok geldigin yok gelincede bir kac kisiden baska gözün görmüyor demiyor Zeynep ne yapiyorsun bende buna istinaden bir grublasma hissettim+konuma cok tatsiz bir yorum yaptin yapmadin yapmadin yaptinda hic hoş olmadi sonucta bizde yeni okulunu bitirmis insanlariz elbette ufak tefek yanlislarimiz olacaktir bilgi konusunda sende kendini az cok biliyorsun sivri dillisin azicik ama daha sonra boyle sakinligini gordum yani biraz konusmaya basladin seni soguk bulmami normal gör.Ha birde umursamaz tavirlarin var hakli olabilirsin bazi seyler gercekten umursanmasin ama sen fazla umursamazsamazsin sanki bencillik bilmiyorum senin hakkinda boyle dusundum ve icimde kalmasin diye yazdim.Benle konusmak zorunda degilsin ben senle arkadas olmak istedim ama zor birsey fazla umursamazsin ancak umursadiklarini umursarsin[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] harbiden sinir bozucu ve sogukmuyum![]()
tesekkur ederim canim bunlari duymak cok güzelOlgun ve ağırbaşlısın. Kültürlüsün paylaşacak çok şeyin var.
Beğeniyorum seni![]()
iyi biri cana yakın biri biraz beim gibi deli kafa dengi biri kafalarımız uyusuyor bana gore
ama cok tatlı sıcak sevdim kendisini begeniyorumda hersee cevap vermeye calısan veren biri dogrusu:143:biraz terlik yiyorum kafaya tarafından idare edecez onuda artık :105::105:iyiki tanımısı ve hep tanımak istedigim birisin
Guzel dusuncelerin mutlu etti beni:143: aha ablamdan kafaya gene terlig yediknedier senden cektigim yaa
agır baslı hanım aaga![]()
Guzel dusuncelerin mutlu etti benigüzel insan tesekur ederim ay ayy
![]()
HihiBir tane anlamı var ya onu da düşünme cem değer vermj cem de kime verecem güvendiği yakın biri olarak görüyorum can sin hanim aga![]()
Kadircim nasilsin ?olsun hersey geride kalsin hic acma derimTanımadığı insanlar hakkkında ön yargı yapabilen birisi bir konuyu anlayıp dinlemeden insanların kalbini kırabiliyorsun her zaman olumlu yorumlar bekleyemezsiniz sanırım ? acıkcası sebeb ney bilmek isterim bu ön yargıların.?
@KoJiRo kadircim nasilsin?bosver hersey geride kalsin
Bilmek mi istiyorsun sadece davranisin hosuma gitmedi ben görmemissin diyorum sen yokmus gibi farzediyorsun oysaki yazmistim gormemissin illa inat ediyoon ben yalan soylemem kizarim cunku ben seni kendime yakin buldum arkadas olarak ben kin beslemem asla sende kucuk birseyi cok buyuttun davranislari beni deli etti o kadar cok asabilestin sinir küpüsün çekilmez oldun korkutuyorsun birde zaten benim arkadaslarim var gibi tavirlar sen olmasanda olur gibisinden bende illa benle konus arkadas olalim demiyorum ki ben herkesle iyiyim bir senle degildi ki sen kiz ben unuturum.Cunku ben insanlara şans veririm.Beni nasil yorumluyorsan yorumla
Bende iyiyim
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] iyiiym çok şükür seni sormalı valla bende böyle olmasını istemezdim bende sana kin duymadım :R
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] zeynep dürüst olucam cidden belkide birden parladım sana haksız yere neyse içimden gelenleri söylücem bana çok yardım ettin burda ALLAH var inkar asla edemem senin gibi arkadaş bulmak birazda zor bazen düşünüyorum kendi kendime kırdığım insanlar acaba benim hakkımda ne düşünüyor ama oluyor işte böyle arasıra genede özür dilerim benim için her zaman iyi biri cana yakın arkadaşım olarak kalıcaksın Rabbime emanetsin herşey gönlünce olsun gene gelirim inş.
Haha ablanin oyle tizz sesi varki kulagini sağır eder aaDünyanın en tatlı cadı si benim ablam![]()
gelde dayak yeme şimdi kendi kendime kaliniuor um galiba ama anneme saklanır karışamaz bana kimin ablası ya harika bir insan
Haha ablanin oyle tizz sesi varki kulagini sağır eder aatesekur ederim sen harkuledenin halkudun bulent ablanin.dedigi gibi
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.