Beni Nasıl Bilirsiniz '' '- Damla ''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz '' '- Damla ''

kendisi trabzonspor fanatiği olsada yinede hakkımı helal ediyorum :D düşler forumunda her zaman futbolda kardeşlik ön plandadır. Toprağımı severim sayarım, toprağımın benim için her zaman önemi vardır. Batı veya Doğu karadeniz olsun

kendisi trabzonspor fanatiği olsada yinede hakkımı helal ediyorum :D düşler forumunda her zaman futbolda kardeşlik ön plandadır. Toprağımı severim sayarım, toprağımın benim için her zaman önemi vardır. Batı veya Doğu karadeniz olsun

Rizelisin ama Güler Yüzlüsün :)
Söylediklerin içi SonSuz Teşekkürler .

SevimLi,
canayakin,
sempatik + fanatik oLmasi hosuma gidior :)
kisaca bizim geLin iste :)
Allah seni ömür boyu mutLu etsin ins tatLim.;)

hasta trabzonlu , tribüncü işte kan çekti severim kendisini :)

yeni tanıştık ama çok iyi birisi umarım hayatı hep umduğu gibi gider..

SevimLi,
canayakin,
sempatik + fanatik oLmasi hosuma gidior :)
kisaca bizim geLin iste :)
Allah seni ömür boyu mutLu etsin ins tatLim.;)
:$ utandım ama Teşekkürler :rolleyes: İnş Canm Sennde :)
hasta trabzonlu , tribüncü işte kan çekti severim kendisini :)

yeni tanıştık ama çok iyi birisi umarım hayatı hep umduğu gibi gider..

:) Teşekkürler

kıpır kıpır bıcır bıcır cici mi cici şeker bir kız) çok seviyorum seni

Trabzonspor konusu dışında çok sevdiğim arkadaşlarım arasındansın. Severin seni safsın duygusalsın daha çok kendi halinesin. Seviliyorsun :R

Eskiden Tanıştığım
Çok iyi Birisi.
sevilmeyi hak ediyorsun

Seni Nasıl mı Biliriz ? :)

Seni Her Zaman Doğruların Yanında Olan Mert Bir Trabzon Kızı Olarak Biliriz. Her Zaman Son Derece Doğal, Samimi, Sıcak, Nazik, Saygılı Ve Dost Biliriz. Yüreğinin Güzelliğini, Gönlünün Zenginliğini Ve Ruhunun Mükemmelliğini Biliriz. Her Daim Sevgi Dolu, İçten, Hoşgörülü, Kibar Ve Sevecen Oluşunu Biliriz.

Kısacası Biz Senin Kıymetini Ve Değerini İyi Biliriz. Her Zaman Kalplerin En Güzel Ve En Özel Yerinde Olduğunu da İyi Biliriz.

Ahh Keşke Seni Mutlu Görebilmeyi de Bilseydik, İşte Biz Yalnızca Onu Bilemedik, Sadece Onu... Seni Günün Birinde Mutlu Görebilmek Bizim İçin Dünya'ya Bedel Olacak...

İşte Biz Seni Böyle Biliriz. Hatta Belki Daha da Fazlasını...

Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle Damla'cım :) İyiki Tanımışım Seni :R Benim İçin Çok Ama Çok Özelsin. İnşAllah Yaşamında Tıpkı Yüreğin Gibi Güzel Ve Özel Olur. :R

Sevgi Ve Saygılarımla... :106: :50:

Bazen aramızda biraz küçük kavgalar olsa da iyiki tanıdığım insanlardansın sende :) İyisin yani :D

Canımsın...
Damlam forumda tanıdığım ilk kişilerden..
Kardeşimsin.. bi derdim olunca çekinmeden anlatabileceğim duyarlı arkadaşımsın...
Duygusal, tatlı, şirin, oldukça sıcakkanlı :)
bi de trabzonlu olmayaydın eyiidi xD
İyiki tanımışım diyorum..
Seni Seviyorum ki

:)

Diğer yarımsın.
Kardesm sırdasm arkadasım yeri geLdiği zaman abLam.
İyki tanıdım (L)

Seni Nasıl mı Biliriz ? :)

Seni Her Zaman Doğruların Yanında Olan Mert Bir Trabzon Kızı Olarak Biliriz. Her Zaman Son Derece Doğal, Samimi, Sıcak, Nazik, Saygılı Ve Dost Biliriz. Yüreğinin Güzelliğini, Gönlünün Zenginliğini Ve Ruhunun Mükemmelliğini Biliriz. Her Daim Sevgi Dolu, İçten, Hoşgörülü, Kibar Ve Sevecen Oluşunu Biliriz.

Kısacası Biz Senin Kıymetini Ve Değerini İyi Biliriz. Her Zaman Kalplerin En Güzel Ve En Özel Yerinde Olduğunu da İyi Biliriz.

Ahh Keşke Seni Mutlu Görebilmeyi de Bilseydik, İşte Biz Yalnızca Onu Bilemedik, Sadece Onu... Seni Günün Birinde Mutlu Görebilmek Bizim İçin Dünya'ya Bedel Olacak...

İşte Biz Seni Böyle Biliriz. Hatta Belki Daha da Fazlasını...

Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle Damla'cım :) İyiki Tanımışım Seni :R Benim İçin Çok Ama Çok Özelsin. İnşAllah Yaşamında Tıpkı Yüreğin Gibi Güzel Ve Özel Olur. :R

Sevgi Ve Saygılarımla... :106: :50:

Oys :$ Utandım Yeminleeee
Sende Benim için çooook özelsinkiiiii.
Dilerim Ömrünce mutlu olursun.
:R

Canımsın...
Damlam forumda tanıdığım ilk kişilerden..
Kardeşimsin.. bi derdim olunca çekinmeden anlatabileceğim duyarlı arkadaşımsın...
Duygusal, tatlı, şirin, oldukça sıcakkanlı :)
bi de trabzonlu olmayaydın eyiidi xD
İyiki tanımışım diyorum..
Seni Seviyorum ki

:)

Teşekkürler Bitanem Benim :R
Bide Fenerli olmayaydın Eyiydi :I
seviyorumçokseni.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri