![]() |
![]() |
kendisi trabzonspor fanatiği olsada yinede hakkımı helal ediyorumdüşler forumunda her zaman futbolda kardeşlik ön plandadır. Toprağımı severim sayarım, toprağımın benim için her zaman önemi vardır. Batı veya Doğu karadeniz olsun
ne demek toprağım az bile söyledim
Rizelisin ama Güler Yüzlüsün
Söylediklerin içi SonSuz Teşekkürler .
:$ utandım ama TeşekkürlerSevimLi,
canayakin,
sempatik + fanatik oLmasi hosuma gidior
kisaca bizim geLin iste
Allah seni ömür boyu mutLu etsin ins tatLim.![]()
hasta trabzonlu , tribüncü işte kan çekti severim kendisini
yeni tanıştık ama çok iyi birisi umarım hayatı hep umduğu gibi gider..
kıpır kıpır bıcır bıcır cici mi cici şeker bir kız) çok seviyorum seni
Teşekkürler Canm :RTrabzonspor konusu dışında çok sevdiğim arkadaşlarım arasındansın. Severin seni safsın duygusalsın daha çok kendi halinesin. Seviliyorsun :R
Teşekkürlersıcak kanlı
Iyı
Guler yuzlu
Eskiden Tanıştığım
Çok iyi Birisi.
sevilmeyi hak ediyorsun
Seni Nasıl mı Biliriz ?![]()
Seni Her Zaman Doğruların Yanında Olan Mert Bir Trabzon Kızı Olarak Biliriz. Her Zaman Son Derece Doğal, Samimi, Sıcak, Nazik, Saygılı Ve Dost Biliriz. Yüreğinin Güzelliğini, Gönlünün Zenginliğini Ve Ruhunun Mükemmelliğini Biliriz. Her Daim Sevgi Dolu, İçten, Hoşgörülü, Kibar Ve Sevecen Oluşunu Biliriz.
Kısacası Biz Senin Kıymetini Ve Değerini İyi Biliriz. Her Zaman Kalplerin En Güzel Ve En Özel Yerinde Olduğunu da İyi Biliriz.
Ahh Keşke Seni Mutlu Görebilmeyi de Bilseydik, İşte Biz Yalnızca Onu Bilemedik, Sadece Onu... Seni Günün Birinde Mutlu Görebilmek Bizim İçin Dünya'ya Bedel Olacak...
İşte Biz Seni Böyle Biliriz. Hatta Belki Daha da Fazlasını...
Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle Damla'cımİyiki Tanımışım Seni :R Benim İçin Çok Ama Çok Özelsin. İnşAllah Yaşamında Tıpkı Yüreğin Gibi Güzel Ve Özel Olur. :R
Sevgi Ve Saygılarımla... :106: :50:
♥
Canımsın...
Damlam forumda tanıdığım ilk kişilerden..
Kardeşimsin.. bi derdim olunca çekinmeden anlatabileceğim duyarlı arkadaşımsın...
Duygusal, tatlı, şirin, oldukça sıcakkanlı![]()
bi de trabzonlu olmayaydın eyiidi xD
İyiki tanımışım diyorum..
Seni Seviyorum ki
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.