Beni Nasıl Bilirsiniz '' '- Damla ''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz '' '- Damla ''

Yemin ederim seni bu gün ilk kez gördüm .D yeni üye sandım :D Kaygılı ve ilişkisiz görüyorum :D

sen şu haytta en deger verdıgım ınsanların basında geliyorsun. Cansın , kız kardeşsın , sırlaırmı hiç çekınmeden söyledıgım yanında hatta telde hıc cekınmeden agladıgım ve bana destek olan ınsansın. sen benım kız kardesımsın. sevecen ve bu insanın can tanesisin (L)
senı cok sevıyorum

Tam bir trabzonlusun xD
Fanatiklik sana çok yakışıyo
Açıksözlüsün komiksin esprilisin daha ne olsun xD

sen şu haytta en deger verdıgım ınsanların basında geliyorsun. Cansın , kız kardeşsın , sırlaırmı hiç çekınmeden söyledıgım yanında hatta telde hıc cekınmeden agladıgım ve bana destek olan ınsansın. sen benım kız kardesımsın. sevecen ve bu insanın can tanesisin (L)
senı cok sevıyorum

:rolleyes: ama ölür bu can sana Bende Seni Seviyorum Bitanem Bnm.

Soğuk Bilirim :) Birde anılımın çok sevdiği Biri :)

Ilk Basta Trabzon Kolik

Sicak Kanli Güller Yüzlü Samimi

Trabzonlu,TS hayranı,rapçi,hanımefendi,üyeler tarafından sevilen değerli bir arkadaşımızsın :Ü

biraz sıkıntılı bu aralar ( : ama herşey güzel olacak,sabır :)

İyi kaLpLiii.
TatLı biri.
+ TS'li. :)

Sen varya benim herşeyimsin kardeşimsin canımsın herşeysin burda anLatıLmazsn senn çok değrLisinnn büsbüyükk seviyorum sniii :50:

Sen varya benim herşeyimsin kardeşimsin canımsın herşeysin burda anLatıLmazsn senn çok değrLisinnn büsbüyükk seviyorum sniii :50:

Sen benimm Herşeyimmsinn :)
Hiç sahip olamadıgım ablamsın.
Sırdaşım ,
Fikirdaşim :)
Dünyalar Kadan Seviliyosunn :2:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri