Beni Nasıl Bilirsiniz '' COD7 "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz "WнιтєRσσт"

Aklı başında diyebilirim. Eğer Hogwarts'da olsaydık Ravenclaw'a seçilirdin kesinlikle. Zekanı kullanmasını biliyorsun. İleride veya şuan farketmez, biriyle herkesin gözü önünde bir tartışmaya girersen karşındakini kelimelerinle alt edebilirsin, heyecanlanmadan. Bunları gördüm ben. Ha birde msn devri kapandı gitti, bizde konuşmaz olduk. Saygı duyulası ve özlem duyulası insan. ^^ Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.

Aklı başında diyebilirim. Eğer Hogwarts'da olsaydık Ravenclaw'a seçilirdin kesinlikle. Zekanı kullanmasını biliyorsun. İleride veya şuan farketmez, biriyle herkesin gözü önünde bir tartışmaya girersen karşındakini kelimelerinle alt edebilirsin, heyecanlanmadan. Bunları gördüm ben. Ha birde msn devri kapandı gitti, bizde konuşmaz olduk. Saygı duyulası ve özlem duyulası insan. ^^ Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.

Gözlerimi yaşarttın bacım lan :H Seviyom seni.

Bende seni seviyorum emre. Bende seni. asdasdasd Neyse. Öptm bb.s.s xD

komik ve geveze :Ç
Bunu mu yazmışım ben sadece ya :98xz7:

------------------------------------------

1. Deli : Gerçek anlamda deli. valla. bazen kendime benzetiyorum. Ama kendimi anlamadığım gibi doğal olarak seni de anlamıyorum :M

2.Asla üşengeç değilsin xD bi la yazmaktan sebep fotoğraf çekip siteye ekliyorsun gecenin bir yarısı beni öldürüyosun :Ç

3.Bazen sadece hayata geyik yapmak için geldiğini düşünüyorum, bazen de diyorum ki bu çocuk tam bu vatanın evladı :uzgunkiz:

4.Kendine fazla güveniyorsun :D Tamam güven ama bu kadar abartma :98xz7:

5.İyi biri misin ? Kötü mü bilmiyorum.. Özellikle şu sıra insanlara güven sorunu yaşamaktayım. Bu yüzden kimseyi yeterince tanıyacak kadar ne benim zamanım olur ne de senin ..(İtiraf et pek güven verici bir tipin olmadığı da malum olum xD)

6.Zekisin. ama o zekayı ne gibi pislik icatlarda kullanıyorsun orasını ... geçelim :Ç

7.Kızlarla aran fazla iyi. O da senin zıpırlığından :vala_02:

8.Egoistsin olum. Diğer maddeleri ele bu kalsın.

Hadi bay :M

:love3:

Bunu mu yazmışım ben sadece ya :98xz7:

------------------------------------------

1. Deli : Gerçek anlamda deli. valla. bazen kendime benzetiyorum. Ama kendimi anlamadığım gibi doğal olarak seni de anlamıyorum :M

2.Asla üşengeç değilsin xD bi la yazmaktan sebep fotoğraf çekip siteye ekliyorsun gecenin bir yarısı beni öldürüyosun :Ç

3.Bazen sadece hayata geyik yapmak için geldiğini düşünüyorum, bazen de diyorum ki bu çocuk tam bu vatanın evladı :uzgunkiz:

4.Kendine fazla güveniyorsun :D Tamam güven ama bu kadar abartma :98xz7:

5.İyi biri misin ? Kötü mü bilmiyorum.. Özellikle şu sıra insanlara güven sorunu yaşamaktayım. Bu yüzden kimseyi yeterince tanıyacak kadar ne benim zamanım olur ne de senin ..(İtiraf et pek güven verici bir tipin olmadığı da malum olum xD)

6.Zekisin. ama o zekayı ne gibi pislik icatlarda kullanıyorsun orasını ... geçelim :Ç

7.Kızlarla aran fazla iyi. O da senin zıpırlığından :vala_02:

8.Egoistsin olum. Diğer maddeleri ele bu kalsın.

Hadi bay :M

:love3:

1- Benianlayamazsınız gülüm. Üniversitede ayrı bir dernek oluşturulacaktı az daha zorlasaydıminsanları xD

2- Kesinlikle doğru tespit xD

3- Hayata tepki olarak yaratılmış olabilirim evet xD

4- Güvendiğim için bugünlere geldikkızım! Yalancı arkadaşlarımızamı güveneydik :H

5- Ohaya. Tiplene alakakızım xD

6-Teşekkür ederim xD

7- Zıpırlık ne la xD

8- xD Egoistim yeppp

9- Muck.

Dostuna dost, düşmanına düşman, milliyetçi beni sevmeyen forumun temellerini oluşturan insanlardan biri.

eğer bir insana 212 yorum atılmışsa bu insan kesin iyidir.
itiraf bölümüne iyi dandanmışsın bir ara :D

bi ara öyleydi valla xD

Teşekkürler arkadaşlar hepinize :2:

Aşağı yukarı 3, belki de 4 senedir tanıdığım, zamanında forumunda da bulunduğum. Görüşlerini ve düşüncelerini desteklediğim kişi. Her daim sever, saygı duyarım. :R

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ''MR3"

Tam bi iç anadolu çocuğusun kanka
herşeyden biraz var sende xD

Beraber takıldığımız günleri özledim valla seviliyosun emoo

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ''MR3"

Aşağı yukarı 3, belki de 4 senedir tanıdığım, zamanında forumunda da bulunduğum. Görüşlerini ve düşüncelerini desteklediğim kişi. Her daim sever, saygı duyarım. :R

Eyvallah kardeşim, Allah razı olsun. :lnKkv:

Tam bi iç anadolu çocuğusun kanka
herşeyden biraz var sende xD

Beraber takıldığımız günleri özledim valla seviliyosun emoo

Kanka yarın kız istemeye gidiyorum, eski günler geride kalıyor yavaş yavaş hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri