Beni Nasıl Bilirsiniz / CaSPeR /

---> Beni Nasıl Bilirsiniz / CaSPeR /

Tabi sataşmayacaktım, adminler uyarıyor sonra :uzgunkiz: Ama madem bu kadar şettirdin banlanana kadar çıkmam ben bu konudan :98xz7:

Hayatta hakim olduğum tek konu burçlar senle alakası yok, şimdi kendine pay çıkarma boşuna :D Sen sadece pratikte gösteriyorsun o kadar yoksa benim teori kısmı tam :3dth8:

Şimdi 'Bende seni seviyorum' cümlesini açacak olursak; de ayrı hata 1, ben sana seni seviyorum demedim 2, yapılan araştırmalara göre seni seviyorum demek seni çok seviyorum demekten daha zormuş ben de'li olan en kolayıymış bu da 3. Subliminal bişiler sezer gibi oldum ama bunun konumuzla alakası yok şimdilik :D Oooff yine ayarsız bi enerji var üzerimde..

Bi de bi yorum daha yapmak istiyorum.
Şüphesiz ki şu koca forumdaki en şanslı insan sensin. :deli:

Hakim olduğun tek konunun bu omasına hiç şaşırmadım xD

Bende seni seviyorum daki anlamı anladın da işine gelmiyo böyle alakasız açıklamalarla göz doldurma CEO :Ç

Şanslı oldugum fikrine nereden kapıldın ?

Hakim olduğun tek konunun bu omasına hiç şaşırmadım xD

Bende seni seviyorum daki anlamı anladın da işine gelmiyo böyle alakasız açıklamalarla göz doldurma CEO :Ç

Şanslı oldugum fikrine nereden kapıldın ?

Ama tam hakimim ona da bak öle olamayanlar da vardır :deli:

Sen benim hiç boş konuştuğumu gördün mü hele ki alakasız açıklama yaptığımı. Aşk olsun galbimi al gırdın gırdın şu an..

Şanslısın çünkü koca forumda benle muhabbet etme şerefine nail olmuş tek zatı muhteremsin :1205gn3::17qn8h::839475d7556153fc47d

Ama tam hakimim ona da bak öle olamayanlar da vardır :deli:

Sen benim hiç boş konuştuğumu gördün mü hele ki alakasız açıklama yaptığımı. Aşk olsun galbimi al gırdın gırdın şu an..

Şanslısın çünkü koca forumda benle muhabbet etme şerefine nail olmuş tek zatı muhteremsin :1205gn3::17qn8h::839475d7556153fc47d

Tamam tamam hakimsin şampiyon sensin xD

Kırılanı atacaksın hiç bir zaman eskisi gibi olmaz :Ç Bu şerefi bana layik gödügün için çok teşekkür ederim. Yere göğe sığamıyorum şuan. :D

Tamam tamam hakimsin şampiyon sensin xD

Kırılanı atacaksın hiç bir zaman eskisi gibi olmaz :Ç Bu şerefi bana layik gödügün için çok teşekkür ederim. Yere göğe sığamıyorum şuan. :D

Uyuz kere uyuzsunkia :deli:

Tek başıma kendi kendime tribün yaptırcaksın bana şimdi şurada :eek:ley:

Belki senle aynı fikirde olduğumdan zamanından attığımdan ötürü kalpsizimdir şu an :rolleyes:

Bi de son bi yorum daha yapmak istiyorum içimde kalırsa çatlarım :deli:

Kafiyeli atışma konusunda az biraz iyisin alcatrazcaazımla atışmanızı isterdim :222124:

Uyuz kere uyuzsunkia :deli:

Tek başıma kendi kendime tribün yaptırcaksın bana şimdi şurada :eek:ley:

Belki senle aynı fikirde olduğumdan zamanından attığımdan ötürü kalpsizimdir şu an :rolleyes:

Bi de son bi yorum daha yapmak istiyorum içimde kalırsa çatlarım :deli:

Kafiyeli atışma konusunda az biraz iyisin alcatrazcaazımla atışmanızı isterdim :222124:

Şımartıyosun beni :R

Sen istiyorsun diye ben hiç bir şey yapmam :Ç

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri