Beni nasıl bilirsiniz. 'bluee'

bluee

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlarım benim hakkımda neler düşünüyosunuz.
Nasıl briyim ben.​

---> Beni nasıl bilirsiniz. 'bluee'

bir kac yorumunu okudum. ilimli, tevazu sahibi birine benziyorsun...
birde en sevdigim renktir mavi :) o yuzdende sevdim.

forum oyunlarını seven etliye sütlüye pek karısmayan :) İnsanları kırmadan iletişim kuran iyi biri:2:

oyunda tanıdığım kadarıyla kibar,hoşsohbet biri gibisin:)daha tam olarak tanıyamadık tabi:)hoş gör

Nazikk sewecenn çabuk ısındığımm çok sewimLi birisinn :) sewiLiosunnn kubiLayy :):)

o yorumu geldigin zamanlar yazmissim...
ama simdi birazdaha samimi duygularimla yazayim (ozaman onlarida yazarken samimiydim ama seni okadar tanimiyordum)
sevecen, icten birisin. gonul almayi seven insanlari seven birisin, son olarak kardesimsin :)

oyunda tanıdığım kadarıyla kibar,hoşsohbet biri gibisin:)daha tam olarak tanıyamadık tabi:)hoş gör

Teşekkür ederim rabia sadece oyundamı tanıdın hem oyunda nasıl tanıdın sadece oyun oynuyodum ben :D ilerde daha iyi tanırsın alışırsın bana xD

Nazikk sewecenn çabuk ısındığımm çok sewimLi birisinn :) sewiLiosunnn kubiLayy :):)

Saol şekerim sende öylesin çok sevimlisin yani :)sende seviliyosun eylül en azından ben seviyorumxD

o yorumu geldigin zamanlar yazmissim...
ama simdi birazdaha samimi duygularimla yazayim (ozaman onlarida yazarken samimiydim ama seni okadar tanimiyordum)
sevecen, icten birisin. gonul almayi seven insanlari seven birisin, son olarak kardesimsin :)

Saolasın renkdaşım çok doğru tanımladın beni:D sende benim kardeşimsin ya da ablamı diyim ne diyimxD

hepinizi iyiki tanımışım iyiki bu siteye üye olmuşum çok seviliyosunuz benim tarafımdanxD

sen forumun biricik blur;usun :))

kibar efendi neseli muhabei guzel olan :))))))))))))))))

sezan :M xD

gördüğüm kadarıyla kontorlü hiç elden bırakmayan birisi :)

İlk tanıştığım üyelerden :) Hoşsohbet,arkadaş canlısı biri :R

ne yazmışım ben böyle ya hiç beğenmedimxD

şimdi düzgün yazıyım bariixD

ilk tanıştığımızda yabancılık hissetmediğim biriydin,kendimi yakın hissediyodum sana ama şimdi daha farklı sen bitanemsin yaaa:50:
forumda olmazsan bende olmam:2:
düşünceleremiz,huylarımız neredeyse aynı diyebilirim
iyiki varsın hayatımmm:50:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri