Beni Nasıl Bilirsiniz ? " ' Beşiktaşk "

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? " ' Beşiktaşk "

Tanışmadık fakat sevimli ve sempatiksin. Neşelisin insanın seninle tanışıp konuşası geliyor :D
Yorumların duruşun tavrın çok hoş. Fanatik Beşiktaşlısın. Aynı takımı tutmasak da kanım sana kaynadı. :)

Tanışmadık fakat sevimli ve sempatiksin. Neşelisin insanın seninle tanışıp konuşası geliyor :D
Yorumların duruşun tavrın çok hoş. Fanatik Beşiktaşlısın. Aynı takımı tutmasak da kanım sana kaynadı. :)

uvv ben bunu yeni görüyorum :eda:
harika youmun için çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsın , dışardan böyle düşünüldüğünü bilmek sevindirdi :R

Bir muhabbetimiz olmadı, fakat neşeli ,sevecen,koyu bir Beşiktaşlı olarak biliyorum.

Tanıdığım nadir bayan beşiktaşlılardan, eğlenceli, 80 kiloyu kaldıramayan biri olarak bilirim :D

Az deli
az sinirli
Az çatlak
AX kaçik
Az agresif
Az huysuz
Az eğlenceli
Az komik
Az ora li bura li
Az fırla ma
Az kompleksi
Az uyusuk
Az tembel
Az sıcak
çok soğuk hahaha
Iyidir kendisi iyi
Sevdiğimizden yakın gördüğümü z den böyle tanıyoruz severiz ufakli gi hahaha böyle tanıdım seni

Az deli
az sinirli
Az çatlak
AX kaçik
Az agresif
Az huysuz
Az eğlenceli
Az komik
Az ora li bura li
Az fırla ma
Az kompleksi
Az uyusuk
Az tembel
Az sıcak
çok soğuk hahaha
Iyidir kendisi iyi
Sevdiğimizden yakın gördüğümü z den böyle tanıyoruz severiz ufakli gi hahaha böyle tanıdım seni

ne cok guzel ozelligim varmis benim boyle mutlu oldum hahaha
tesekkurler :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri