Beni Nasıl Bilirsiniz ? Be®at

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Be®at

Aktif olduğum sürece yorumlarını , konularını beğeniyle okuduğum bikaç üyeden birisin.
İmzanı değiştirmesen de olurdu yani :pp

Teşekkürler, DeriN ~ .
Evet, tam Adanalı imzası olmuştu aslında. Demirspor'un imzası kalbimizde zaten, o yeter şimdilik :Ü

Hala benim için imzasına bişey yazmayan küsülmeyi hakeden kişilik xD

Yorumlarını beğendiğim, kendi halinde, düzgün ve efendi bi insan.. :)

Tuhaf biri olarak bilirim, çoğu yorumuyla güldürür beni. Aynı zamanda pozitif içicidir (bu kelimene ayrı gülmüştüm xD). Kendisini sır gibi saklamayı iyi becerir. İçkiyi de en kısa zamanda bırakırsın İnşAllahhhhh xD

Forumda sevdiğim,yorumlarını takip ettiğim bir dostumsun :)
En kısa zamanda Adana'da mezeli sofrana konuk olmam dileğiyle :D

Yorumlarını beğendiğim, kendi halinde, düzgün ve efendi bi insan.. :)

Eyvallah XcLoW arkadaş :)

Tuhaf biri olarak bilirim, çoğu yorumuyla güldürür beni. Aynı zamanda pozitif içicidir (bu kelimene ayrı gülmüştüm xD). Kendisini sır gibi saklamayı iyi becerir. İçkiyi de en kısa zamanda bırakırsın İnşAllahhhhh xD

xD Teşekkürler Nazlı. Ne güzel gül bol bol xD

Forumda sevdiğim,yorumlarını takip ettiğim bir dostumsun :)
En kısa zamanda Adana'da mezeli sofrana konuk olmam dileğiyle :D

Gel Emre gel, içki sofrası, çay sofrası ve yer sofrası gibi bir çok alanda sofra kurabiliyoruz xD

Aklı başında yaşından daha fazla akla sahipsin ;) forumda duruşun ve pratik cevapların hoşuma gidiyor .

Forumda beğendiğim,takip edip sevdiğim sayılı insanlardan birisin..Efendi,şakacı,yeri geldiginde olgun ,bazen çocuksu,saygılı şekermi şeker bilirim ..:Ü

Aklı başında yaşından daha fazla akla sahipsin ;) forumda duruşun ve pratik cevapların hoşuma gidiyor .

Teşekkür ederim, leylmira. Sen, forumda ilgimi çeken kişilerdensin bu arada.

Forumda beğendiğim,takip edip sevdiğim sayılı insanlardan birisin..Efendi,şakacı,yeri geldiginde olgun ,bazen çocuksu,saygılı şekermi şeker bilirim ..:Ü

Teşekkürler lolamera her zaman duruma göre davranmak en güzeli galiba :)

Yorumlarını takip ettiğim kişilerdensin :D efendi,kültürlü,eğlenceli bi adamsın dostum :D

Forumda yorumlarını sevdiğim saygı duyduğum muhabbet etmek istediğim kişilerdensin...Sende konuşkan ve güler yüzlüsün sanırım umarım daha yakından tanıma fırsatım olur...:) Herşey gönlünce olsun

insanin bazen sevdigi herhangi biri surekli yaninda olur, hergun gorur ama gun gelir insan hergu. gordugu kisiyi bakipta aslinda gormedigini hisseder yaninda olsa bile bian gelir ozledigini hisseder ya oylesin iste...

yani kimi kisi kimi kisi icin yaninda bile ozledigidir. mesela annem evde ya hergun goruyoru ama vazen gun geliyor onu cok ozledigimi ve onunla ilgilenmedigimi fark ediyorum.bana gulerler insan yanindaysa ozlenilinirmi hic diye. evet bakipta gormuyorsa. ozlenilinir.

simdi seni herzaman goruyorum forumda ama busefer bakipta gormeyen ben degilim.seni hergun gorsemde forumda seni ozledigim biri olarak bilirim.

insanin bazen sevdigi herhangi biri surekli yaninda olur, hergun gorur ama gun gelir insan hergu. gordugu kisiyi bakipta aslinda gormedigini hisseder yaninda olsa bile bian gelir ozledigini hisseder ya oylesin iste...

yani kimi kisi kimi kisi icin yaninda bile ozledigidir. mesela annem evde ya hergun goruyoru ama vazen gun geliyor onu cok ozledigimi ve onunla ilgilenmedigimi fark ediyorum.bana gulerler insan yanindaysa ozlenilinirmi hic diye. evet bakipta gormuyorsa. ozlenilinir.

simdi seni herzaman goruyorum forumda ama busefer bakipta gormeyen ben degilim.seni hergun gorsemde forumda seni ozledigim biri olarak bilirim.

O kadar uzak mı kalmışım yahu, sağol ablacığım bu sözlerini kulağıma küpe ettim.
Seni seviyorum, bilesin ha :106:

Forumda en sevdiklerimden. Tavrını, tarzını seviyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri