Başka bir konunda da sölemiştim aynı zamanın üyesiyiz sırf ordan tanıyorum
Zeki buluyorum güzel yorumların var
Sakinsin ve üslubun güzel
Biraz alkolle aran iyi galiba xD
Berat kardeşim)
İyi niyetli bulduğum bir üyemiz
berat, calisma azmini taktir ettigim bir uye.
akole duskun olmasi hosuma gitmeyen ama forumdaki tutumu cok hosuma giden birisin. zit konularda bile uslubunu bozmayan yasinin kucuk olmasina ragmen taktir ettigim uyelerdensin, Keske bazi kisiler seni ornek alsa.
hm...muhbaetimiz hemen hemen fazla yok ama; biryerlerda dost diyebiliyorum
alkol olanini unutmadim ) umarim tanisirs zaman gectikce. hayatinda basarilar dostum.
bir cok farkli yonumuz oldugunu biliyorum,
ama seviyeli ,ilkeli,
bir arkadasimizsin
Berat..Olgun ve yapıcı bir insan..Forumun beyefendilerinden biri
bir çok konuda yorumlarını okudum aktif sayılabilecek üyelerden birisin bazı yorumlarına katılmasamda saygılı seviyeli arkadaşlardan biririsin...alkol konusu tabiki beni baglamaz ) kendisinden nefret eden birisi olarak adını zikretmekten dahi hoşlanmıyorum
umarım seviyeni bozmaz böyle devam edersin
Hemşerim bilirim, forumda pek bir olumsuz tarafını görmedim, kendi halinde güzel yorumları olan birisin.
Şimdilerde Mastor oldu kendisi. Elektrik alıyorum kendisinden çok fazla. Yolun açık olsun Adanalı, içki sofrandan meze eksik olmasın xD
Yorum yapmışım xD yine yapasım geldi...sıcak ,samimi, neşeli ,tatlı, sevdigim hatta cok sevdigim, forumda olmadıgı zaman gözümün aradıgı nadir, ender, az ,çok az insanlardan birisin ) anlatabildim sanırım...
yorumlarını beğenerek takip ettiğim kişilerden
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.