Beni Nasıl Bilirsiniz ? Be®at

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? Be®at

Başka bir konunda da sölemiştim aynı zamanın üyesiyiz sırf ordan tanıyorum
Zeki buluyorum güzel yorumların var
Sakinsin ve üslubun güzel
Biraz alkolle aran iyi galiba xD

berat, calisma azmini taktir ettigim bir uye.
akole duskun olmasi hosuma gitmeyen ama forumdaki tutumu cok hosuma giden birisin. zit konularda bile uslubunu bozmayan yasinin kucuk olmasina ragmen taktir ettigim uyelerdensin, Keske bazi kisiler seni ornek alsa.

hm...muhbaetimiz hemen hemen fazla yok ama; biryerlerda dost diyebiliyorum :)

alkol olanini unutmadim :)) umarim tanisirs zaman gectikce. hayatinda basarilar dostum.

Başka bir konunda da sölemiştim aynı zamanın üyesiyiz sırf ordan tanıyorum
Zeki buluyorum güzel yorumların var
Sakinsin ve üslubun güzel
Biraz alkolle aran iyi galiba xD

Teşekkür ederim yorumun için, bilmukabele. . .

Hm, aramız iyidir kendisi ile, seviyeli ve sıklıkla süren bir ilişkimiz var :)

Berat kardeşim:))

İyi niyetli bulduğum bir üyemiz

Teşekkürler, herşeyimiz kötü niyetimiz iyi olsun bari . .
berat, calisma azmini taktir ettigim bir uye.
akole duskun olmasi hosuma gitmeyen ama forumdaki tutumu cok hosuma giden birisin. zit konularda bile uslubunu bozmayan yasinin kucuk olmasina ragmen taktir ettigim uyelerdensin, Keske bazi kisiler seni ornek alsa.

Est. Örnek alınacak biri değilim. İfade tarzıma özen gösteriyorum, kimseyi üzmeme adına, o kadar.
Büyüklerimin takdirini kazanmaktan mutluluk duymuşumdur hep, teşekkür ederim...
hm...muhbaetimiz hemen hemen fazla yok ama; biryerlerda dost diyebiliyorum :)

alkol olanini unutmadim :)) umarim tanisirs zaman gectikce. hayatinda basarilar dostum.

Göçüp gitmez isek dünya'dan, bir gün muhabbet'de ederiz umarım.
Teşekkürler zaman ayırdığın için, mutlu yaşa. .

bir cok farkli yonumuz oldugunu biliyorum,
ama seviyeli ,ilkeli,
bir arkadasimizsin

Berat..Olgun ve yapıcı bir insan..Forumun beyefendilerinden biri

bir çok konuda yorumlarını okudum aktif sayılabilecek üyelerden birisin bazı yorumlarına katılmasamda saygılı seviyeli arkadaşlardan biririsin...alkol konusu tabiki beni baglamaz ) kendisinden nefret eden birisi olarak adını zikretmekten dahi hoşlanmıyorum:)

umarım seviyeni bozmaz böyle devam edersin

bir cok farkli yonumuz oldugunu biliyorum,
ama seviyeli ,ilkeli,
bir arkadasimizsin

Her yönümüz aynı olsa farklılığımız kalmaz Hocam :)
Eyvallah Fatih Abi, teşekkürler yorum için.

Berat..Olgun ve yapıcı bir insan..Forumun beyefendilerinden biri

2. Kez çok teşekkür ederim. Hem yaşınız gereği hemde kişiliğiniz icabı vede bir Öğretmen olmanızdan dolayı size saygım sonsuz. :)

bir çok konuda yorumlarını okudum aktif sayılabilecek üyelerden birisin bazı yorumlarına katılmasamda saygılı seviyeli arkadaşlardan biririsin...alkol konusu tabiki beni baglamaz ) kendisinden nefret eden birisi olarak adını zikretmekten dahi hoşlanmıyorum:)

umarım seviyeni bozmaz böyle devam edersin

Yorum farklılıklarının olması çoğunlukla iyidir.

Yorumunuz için Teşekkür ederim. :)

Hemşerim bilirim, forumda pek bir olumsuz tarafını görmedim, kendi halinde güzel yorumları olan birisin. :)

Şimdilerde Mastor oldu kendisi. Elektrik alıyorum kendisinden çok fazla. Yolun açık olsun Adanalı, içki sofrandan meze eksik olmasın xD

Yorum yapmışım xD yine yapasım geldi...sıcak ,samimi, neşeli ,tatlı, sevdigim hatta cok sevdigim, forumda olmadıgı zaman gözümün aradıgı nadir, ender, az ,çok az insanlardan birisin ) anlatabildim sanırım...

Şimdilerde Mastor oldu kendisi. Elektrik alıyorum kendisinden çok fazla. Yolun açık olsun Adanalı, içki sofrandan meze eksik olmasın xD

Teşekkür ederim Buğra kardeş.

" 3 Temmuz'dan bu yana... " :D
Bu ortam bizide germiş olabilir, tartışmış olabiliriz belki, fakat hala sana karşı elektrikselleşiyorum xD

Yorum yapmışım xD yine yapasım geldi...sıcak ,samimi, neşeli ,tatlı, sevdigim hatta cok sevdigim, forumda olmadıgı zaman gözümün aradıgı nadir, ender, az ,çok az insanlardan birisin ) anlatabildim sanırım...

Anlatabildin Melek Abla :Ü
Teşekkür ederim, güzel kelamların için. Karşılıklıdır hisler... xD

yorumlarını beğenerek takip ettiğim kişilerden ;)

:)
Sağolasın Emine arkadaş.

Aktif olduğum sürece yorumlarını , konularını beğeniyle okuduğum bikaç üyeden birisin.
İmzanı değiştirmesen de olurdu yani :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri