Beni Nasıl Bilirsiniz? |BadMatmazel

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? |BadMatmazel

Valla fenerli olduğu için öyle uzun uzunnn yazmayacağım.Duymak istediği , görmek istediği bütün en güzel cümleleri yazdığımı düşünsün.Ama fener için sayarsa hem de farklı oyunlar oynarsa daha da çok seveceğim :D

Hahah bak bu konuda en güzel yorumdu teşekkür ederim renktaş xD
Iyi olur senimi kıracağım ya :Rulezzz_04:

Yeni sayılırım fakat yorumlarını samimi ve içten buluyorum..
Seni icten,samimi ve arkadaş canlısı olarak bilirim şimdilik gelecek zamanlarda ne olur bilemem xD xD

Yeni sayılırım fakat yorumlarını samimi ve içten buluyorum..
Seni icten,samimi ve arkadaş canlısı olarak bilirim şimdilik gelecek zamanlarda ne olur bilemem xD xD
Düşüncelerin için cok teşekkür ederim canım :) yok yok ben hep buyum sessiz sakin benden kimseye zarar gelmez :)

Bugün bir kez daha anladım ki çok çok iyi birisin. Çok sempatiksin. :R
Sevdiğim üyelerdensin. Keşke burada sınırlı kalmasaydı konuşma halimiz. Olsun kısmet diyorum ve seviliyorsun canım :R

Bugün bir kez daha anladım ki çok çok iyi birisin. Çok sempatiksin. :R
Sevdiğim üyelerdensin. Keşke burada sınırlı kalmasaydı konuşma halimiz. Olsun kısmet diyorum ve seviliyorsun canım :R
Çooook sevindim bunları okurken canımm :R böyle düşünmen.cok mutlu etti beni bende seni cok seviyorum♥

çok tatlı sempatik , kafa dengi , sıcakkanlı birisii :R
Bebişim , canım

seviyorum senii :eda:

çok tatlı sempatik , kafa dengi , sıcakkanlı birisii :R
Bebişim , canım

seviyorum senii :eda:
[MENTION=167049]muratkenan[/MENTION] ben seni nasil bilirim.acaba :D

Bebişiiim düşüncelerin için cok tşkr sana kısa zamanda cidden cok ısındımm sende çok seviliyorsun [emoji177] [emoji177]

Valla fenerli olduğu için öyle uzun uzunnn yazmayacağım.Duymak istediği , görmek istediği bütün en güzel cümleleri yazdığımı düşünsün.Ama fener için sayarsa hem de farklı oyunlar oynarsa daha da çok seveceğim :D

kuzenim yazmış hahaha

35 numara izmirli demek bende sadece izmirli oldugunu biliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri