Beni Nasıl Bilirsiniz? `Amor`

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? `Amor`

Alçakgönüllü, canayakın, kibar, iyi kalpli
Yetenekli, zeki ve güzel bilirim :asigim:

Forumda çiçek vermelerinden ve çiçek vermelerimden tanıdığım şeker biridir Amor :) Sohbetinin tatlı olduğundan eminim. Çünkü sıcakkanlı insanların sohbeti her zaman iyidir. Zamanla tekrar uğrarım :R

Alçakgönüllü, canayakın, kibar, iyi kalpli
Yetenekli, zeki ve güzel bilirim :asigim:
:utan: Utandırdın beni. :eda:

iyiki varsın ablacığım :)

allah senı başımızdan eksık etmesın xD
Sen de iyi ki varsın canım benim. :cy(19):

Forumda çiçek vermelerinden ve çiçek vermelerimden tanıdığım şeker biridir Amor :) Sohbetinin tatlı olduğundan eminim. Çünkü sıcakkanlı insanların sohbeti her zaman iyidir. Zamanla tekrar uğrarım :R

Sohbette ederiz. :eda:

Çok iyi,sevecen,sıcak kanlı,kitap okumayı seven,netten alışveriş yapan birisin :R

Neden yanlış anlaşılsın. Huysuz ve tatlı kadın işte o benim. :kikiki:

Sensin asıl iyi olan. :124af:

asıldım gibi olcak sankii ama tatlısın :) bu arada merak ettigim cok sey var ama sana sorarak degilde yasayark ögrenmek isterim :)

asıldım gibi olcak sankii ama tatlısın :) bu arada merak ettigim cok sey var ama sana sorarak degilde yasayark ögrenmek isterim :)

Teşekkür ederim. :R Öyle de düşünmedim. :hi:
Tamam buralardayız nasılsa çözersin merak ettiklerini. :R

hahaha ben nasıl buraya yazmamısım bea sasırdım :D

sevımlııı bıı okadan kıbar efendıı sakinn eglenceliii :D sohbetınee doyummmm olmayannn sıcakkanlıı :D dın don zıl sesınee bayılannn :D hehehe neyseee toparlayamadım severımm senı gızz ıyısınnn :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri