Beni Nasıl Bilirsiniz? `Amor`

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? `Amor`

İlk yorum benden olsun istedim. :)
Seni gayet sakin, kolay kolay sinirlenmeyen ama sinirlendimide hemen yelkenlerin indirilmesinin gerektiği bir kişi olarak bilirim.
Seni, sana karşı insanca davranmayan kişilere bile insanca davrandığın için tebrik ediyorum.. Keşke bu özellik bende'de olsa.

Gelelim genel olarak bildiklerime ; :)

Öyretmen adayı.
Mersinli.
Oğlak burçlu.
Doğum günlerimiz peşpeşe olan.
Sevdiğim ve her zaman seveceğim biri olarak bi-li-yo-rum. :)

tatlı cici hanım bir kardeşim olarak biliyorum:)

İlk yorum benden olsun istedim. :)
Seni gayet sakin, kolay kolay sinirlenmeyen ama sinirlendimide hemen yelkenlerin indirilmesinin gerektiği bir kişi olarak bilirim.
Seni, sana karşı insanca davranmayan kişilere bile insanca davrandığın için tebrik ediyorum.. Keşke bu özellik bende'de olsa.

Gelelim genel olarak bildiklerime ; :)

Öyretmen adayı.
Mersinli.
Oğlak burçlu.
Doğum günlerimiz peşpeşe olan.
Sevdiğim ve her zaman seveceğim biri olarak bi-li-yo-rum. :)
Teşekkür ederim. :Ü

tatlı cici hanım bir kardeşim olarak biliyorum:)

Teşekkür ederim :) :106:

:) uye oldugunda ben seni tanimiyordum... dogru durust hic yorumlarimizda olmamisti karsilikli. ama su 3 kisye cicek ver bolumunde bana cicek verdigini okumustum, hic tanimadan vermen cok hosuma gitmisti ve hic unutmamistim, o gunden beri seni seviyorum canim kardesim

forum icerisinde sakin, sevecen, ilimli ve sevilen birisin.

forumda kesinlikle gormek istedigim uyelerdensin. Kendini begenmis, yada kendini birsey zannedenlerden degilsin.

:106: :105:

Öncelikle kardeşim Ali' nin çok sevdiği bir kişisin. :)

Daha sonrasında ise ;

Mersinli
Beşiktaşlı
Öğretmen adayı ve iyi birisin.

Şimdilik bu kadar şey biliyorum, Umarım herşey gönlünce olur. :)

Ve son olarak kardeşimle hayırlısı olsun diyorum. :p

:) uye oldugunda ben seni tanimiyordum... dogru durust hic yorumlarimizda olmamisti karsilikli. ama su 3 kisye cicek ver bolumunde bana cicek verdigini okumustum, hic tanimadan vermen cok hosuma gitmisti ve hic unutmamistim, o gunden beri seni seviyorum canim kardesim

forum icerisinde sakin, sevecen, ilimli ve sevilen birisin.

forumda kesinlikle gormek istedigim uyelerdensin. Kendini begenmis, yada kendini birsey zannedenlerden degilsin.

:106: :105:
Ben de seni seviyorum canım. :106:
Eksik olma. :Ü
Öncelikle kardeşim Ali' nin çok sevdiği bir kişisin. :)

Daha sonrasında ise ;

Mersinli
Beşiktaşlı
Öğretmen adayı ve iyi birisin.

Şimdilik bu kadar şey biliyorum, Umarım herşey gönlünce olur. :)

Amin inşallah. :)
Teşekkür ederim. :)

ben , sıcak kanlı , samimi , sempatik , güler yüzlü , iyi biri olarak tanımlıyorum canım seni :)

Seni tanimadan once yorum yapmissim :) canim sen akli basinda, akilli, seviyeli ne istedigini bilen biri olarak biliyorum. Seni seviyorum canim.

iyi :)
sevecen,sıcak kanlı,hoş sohbet :)

ben , sıcak kanlı , samimi , sempatik , güler yüzlü , iyi biri olarak tanımlıyorum canım seni :)

iyi birisin gerçekten,sıcakkanlısın:)

Seni tanimadan once yorum yapmissim :) canim sen akli basinda, akilli, seviyeli ne istedigini bilen biri olarak biliyorum. Seni seviyorum canim.

Teşekkür ederim. Seviyorum sizi. :174:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri